tiistai 16. syyskuuta 2014

Toinen paastopäivä onnistuneesti takana!

Toinen paastopäivä takana ja ensimmäinen tälle viikolle. Päätin jo aamulla, että tänään ollaan paastolla ja yllättävän helposti tämä päivä sujahti ohitse. Päivän ruokailut jakautuivat seuraavasti:

- aamupala: iso lasi vettä ja kuppi kahvia (rasvaton maito + Hermesetas)
- lounas: Valion vanilja-mansikkajogurtti (80 kcal)
- välipala: 2 keitettyä kananmunaa + tomaatti (140 kcal)
- päivällinen: kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa + 50 g täysjyväpastaa (164 kcal)
- iltapala: kuorittu omena 176 g (67 kcal)
= 451 kcal

Tarkkasilmäinen saattaa huomata, että tässä ei ole laskettu mukaan kaloreita vihanneksista tai rasvattomasta maidosta tai oliiviöljylorauksesta pastan keitinvedessä. Kalorit jäivät laskettujen osalta kuitenkin niin reippaasti alle 500, että en usko että noilla laskematta jätetyillä kaloreilla saataisiin ainakaan mitenkään huomattavaa ylitystä yli 500 aikaan.

Maidossa esimerkiksi, kun sitä on loraus kahvissa, on kaloreita ~10, paprikassa ~30 ja tomaatissa ~20. Päivän kuluessa on myös tullut juotua paljon vettä, eikä yhtään kattimehua. :) Hyvä minä!!
Tämän viikon toinen paastopäivä onkin sitten joko torstai tai perjantai. Luulen, että jatkossakin teen niin, että aamulla päätän tuleeko päivästä paastopäivä vai ei. Ei turhaa stressiä, pääasiahan on, että näitä mahtuu kaksi jokaiseen viikkoon.

Meidän päivä, aviokin viimeinen vapaapäivä, on kulunut aamulla ruokaostosten ja päivällä koripallotelineen oston merkeissä. Tyyppi on nyt eilen ja tänään saanut kivoja ulkoilmajuttuja. Eilen ostin Tyypille potkupyörän (Nopsa Kick-Bike) ja tänään aviokki osti Tyypille koripallotelineen. Kiitos KT:lle asiantuntevista vinkeistä telineen kanssa! Näistä hankinnoista onkin pakko postailla ihan erikseen, sen verran innoissaan Tyyppi on molemmista.

6 kommenttia:

 1. Ainakin Painonvartijoissa suuri osa kasviksista oli "pisteettömiä", eli niitä sai syödä "ilmaiseksi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä muistan kans tuon siitä Points-systeemistä, mutta en ole ihan varma lasketaanko niitä tässä. Pyrin joka tapauksessa pitämään kalorit siellä 500 tuntumassa, kunnes saan kaveriltani tuon "ohjekirjan" lainaksi. :) Toki jos joku tietää suoraan lasketaanko tässä dieetissä myös hedelmien ja vihannesten kalorit, niin saa vinkata!

   Poista
 2. Onnille ostettiin keväällä Puky-potkupyörä, se on sillä nyt kesän rullaillut ja luulen että keväällä otetaan pyörästä apurattaat. Ihan mieletön tasapaino! Sampo oppi keväällä ajamaan ilman apurattaita kun oli ensin pari viikkoa potkutellut tuolla potkupyörällä. Hyvä ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päädyttiin tuohon Nopsaan, kun luin siitä useamman hyvän arvostelun. Ja tosiaan, kehitys on ihan huimaa, jäbä sillä jo eilen liukui monta kertaa eikä vain potkutellut eteenpäin. :)

   Poista
 3. Täällä yksi koripallotelineen ostaja oottelee kiinnostuneena postausta aiheesta. Taidanpa oottaa vielä mitä vinkkejä annat ennen kuin paukautan ostoksille ;)
  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen illalla, kun saan muksut unten maille! :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!