tiistai 30. syyskuuta 2014

Sääntöjen rikkomista

Eilen aamu alkoi jälleen reippaalla ulkoilulla. Tyyppi potkupyöräillen, Neiti Manducassa ja äiti tietysti kävellen. Tyyppi on nyt oppinut potkuttelun, joten äiti saa välillä kävellä aika reipastakin tahtia, jotta pysyy Tyypin perässä. Ilokseni olen huomannut, että kunto kasvaa tai no, palailee ennalleen aikamoista vauhtia.

Karkkilakko on nyt kestänyt 39 päivää ja vielä olisi 21 päivää jäljellä tavoitelluista 60 päivästä. Eilen oli selvästi kaikista haastavin päivä. Voi apua, miten tämä minua houkutteli tuolta meidän keittiön kaapista:

Sain suklaalevyn synttärilahjaksi liki 2 viikkoa sitten.
Mutta en antanut periksi. Suklaalevy pysyköön kaapissa. 
Olin asettanut itselleni välitavoitteen, että saan kirppistellä seuraavan kerran, kun vaaka näyttää lukemaa 61,5 kg tai alle. Rikoin tätä tavoitetta sunnuntaina, sillä tuolloin aamulla kävimme Tyypin kanssa MLL:n kirppiksellä, sellainen kun vihdoinkin saapui tuohon meidän lähikoululle. Ja halusin ihan hirveästi käydä pitkästä aikaa "perinteisellä" kirppiksellä, muuten kun tulee käytyä vain näillä itsepalvelukirppiksillä. Tein kivoja löytöjä. Tyypille löysin erittäin siistikuntoisia verkkaripöksyjä kolmin kappalein yhteensä 4 eurolla, Neidille Pentikin hiiriastiaston 5 eurolla (ovh. 35,80 €), Möhköfantti-lautapelin eurolla, Tyypille Nalle Puh-leikkisetin 12 figuurilla + satukirjalla + leikkimatolla 2 eurolla ja mitä suloisimman helistinankan Neidille eurolla.



MUTTA selitykset sikseen!
Itsensä rankaiseminen tuskin ratkaisee tässä tilanteessa yhtään mitään, mutta siltikin, seuraavan kerran kirppistelemään mennään sitten vasta kun vaakalukema näyttää 61 kg:n alle. Shame on me!!

No niin, tänään on jälleen ollut varsin onnistunut paastopäivä. Sain myös hieman hemmottelua, sillä kävin tunnin hieronnassa. Tänään keskityttiin niska-hartiaseutuun sekä pikaisesti pohkeisiin ja penikoihin. Teki niin hyvää, ja vaikka näin iltaa kohti hieronnan tuloksena olo onkin hieman unelias, eivät jalat tai hartiat ole lainkaan niin kipeät tai jumittuneen oloiset, kuin aamulla. Pääsin myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan kinesioteippausta, sillä niska teipattiin.

Syömiset ovat olleet tänään seuraavanlaiset: 
- aamupala: kahvia rasvattomalla maidolla ja hermesetaksella + Danone Vitalinea-jogurtti (101,4 kcal)
- lounas: ruishiutalepuuroa voisilmällä, 1 dl kattimehua, Battery Stripped (186 kcal)
- välipala: 40 g Kellog´s Corn Flakes-hiutaleita + 2 dl rasvatonta maitoa (179 kcal)
- päivällinen: salaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua, keitetty kananmuna (70 kcal)
- iltapala: kupillinen teetä hermesetaksella

Kaloreita yhteensä 536, joten aika hyvin pysytään rajojen sisällä. En kokisi välttämättä ongelmalliseksi vaikka noudattaisinkin miehille tarkoitettua 600 kalorin rajaa paastopäivinä, mutta pyrkimys on kuitenkin pysytellä lähempänä 5iittä, kuin 6uuttasataa. Paastopäivien ruokailut myös noudattavat melko tarkkaan aina samaa kaavaa, mutta en koe sitä ongelmalliseksi, vaan oikeastaan äärimmäisen helpoksi tavaksi vetää paastopäivät läpi. Eipä tarvitse turhia miettiä, kun tiedän näistä tarkalleen kalorimäärät. :)

Huomenna olisi tarkoitus käydä tsemppaamassa kunnon vaunulenkki tuolla Leppävaaran pururadalla, Tyyppi pääsee siksi aikaa mummun hellään hemmotteluhoivaan. Jos löydän sykemittarin lähetinvyön, niin olisi kiva saada dataa tuolta matkalta itselle talteen. 3,5 km:n reitille kun mahtuu useampikin melko rankka nousu. Pääsevätpähän P&T-rattaatkin testiin hiekkatielle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!