lauantai 13. syyskuuta 2014

Painolukema

Kävin aamulla jälleen kävelemässä manduca-lenkin Neidin kanssa. Kävelyn pituus ei edelleenkään ole kuin kolmisen kilometriä, mutta riittävältä tuo lenkki tällä hetkellä tuntuu. Ja onneksi lenkki ei ole pelkkää tasamaastoa, vaan reittiin mahtuu muutama ylämäki tsempattavaksi. Loppuvuoden ajan tosiaan salijäsenyys on jäädytetty ja lähden rakentamaan (palauttamaan) peruskuntoa ensin kävely- ja myöhemmin sitten (toivottavasti) juoksulenkkien avulla.

Sen verran olen todennut, että päiviä  muksujen kanssa en jaksa vetää läpi ellen syö kunnolla ja säännöllisesti. Niinpä edelleenkin aamut alkavat kohdallani useimmiten annoksella Kellog´s Corn Flakes-muroja rasvattomalla maidolla ja banaanilla. Täytyykin mielenkiinnosta laskea tämän annoksen kalorimäärä.

Dieettipäiviin täytyy miettiä joka tapauksessa vähäkalorisempi vaihtoehto. Täytyy myös suunnitella noiden dieettipäivien syömiset mahdollisimman perusteellisesti etukäteen. Luulen, että päiviin tulee mahtumaan varsin paljon hedelmiä ja vihanneksia, koska niitä saa syödä aika todella paljon 500 kaloriin. Lisännen myös Valion rasvattoman vanilja-mansikkajogurtin ja Danonen juotavan mansikkajogurtin näiden dieetti-päivien ruokailuihin.

Kunhan olen saanut tiistain ruokailut suunniteltua, niin toki avaan ne tänne teillekin. :)

Painolukema oli tänään tasan 63 kg eli jäljellä on 3olme pikkuista kg (6 voipakettia) raskautta edeltäneeseen painoon. Jos ensi viikon lauantaina on painolukemassa pudotusta, niin sitten nappaan tuolloin myös mittoja kropasta muistiin.

Huomenna vietänkin synttäreitäni, 31 vuotta tulee täyteen!

4 kommenttia:

 1. Onpa hienosti laskenut paino lähtölukemiin!

  Onnea Naisen ikään ehtineelle :)

  VastaaPoista
 2. Samat kilot täällä! Neljä olis takas alkuperäiseen painoon...

  VastaaPoista
 3. Ja onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 4. Hyvää synytymäpäivää :) mulla myös 3kg junnaa tiukasti paikoillaan ;D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!