keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Jälkitarkastuksen jälkeen

Kävin eilen jälkitarkastuksessa ja miten ihanaa onkaan, kun nyt voin vihdoinkin jättää koko raskauden ja sektion taakseni. Tarkastuksessa kun todettiin, että olen täysin kunnossa. Haava on parantunut huippuhyvin ja vatsalihaksenikin ovat jälleen löytäneet toisensa yhden senttimetrin erolla. :) Saan siis alkaa treenailla syviä vatsalihaksia ja alkaa nostella jälleen myös Tyyppiä.

Tyyppi onkin päässyt jo kerran jos toisenkin äidin syliin ja voi että, miten sanomattoman ihanaa onkaan pitää isoa poikaa sylissä!! Tyyppi kyllä tuntuu todella painavalta (14,5 kg) mutta enhän ole Tyyppiä oikeastaan nostellut miltei kolmeen kuukauteen. Ehkäpä tässä sitten alkavat käsivoimat taas kasvaa, kun Tyyppiäkin saa alkaa nostella ja kanniskella.

Ehkäisyasiakin käsiteltiin ja päädyin jatkamaan edelleen e-pillereillä. Olen syönyt niitä niin kauan, että olen voinut todeta pillereiden sopivan minulle erinomaisesti. Tosin, mikäli migreenikohtaukset lisääntyvät (tällä hetkellä niitä on 1-2 vuodessa) tai migreeni muuttuu auralliseksi, täytyy yhdistelmäpilleristä luopua ja siten vaihtaa ehkäisykeinoa.

Olin sen verran ajoissa Leppävaarassa, että ehdin käydä uudella Fidan Lähetystorilla. En yleensä viihdy tai käy Lähetystoreilla, koska ne ovat yleensä aika, noh, nuhjuisia. Mutta tällä kertaa paikka oli matkan varrella terveyskeskukseen, joten siellä kannnatti piipahtaa. Viittä vaille ennen kassaa tein kaksi tosi kivaa löytöä, jotka jo esittelinkin Instagramissa.

Uppo-nalle. Uppis. 3 €
Löysin palasen lapsuuttani Uppiksen myötä. Parhaimpia lapsuusmuistojani ovat hetket, jolloin olen kuunnellut nyt jo edesmenneen mummuni kanssa Elina Karjalaisen kirjoittamia tarinoita tästä karhusta, Reetta-nimisestä tytöstä ja Laulavasta lintukoirasta. Kuuntelimme näitä tarinoita C-kaseteilta Tytti Paavolaisen lukemana ja Tyypin ollessa pieni, lainasin äänikirjasta cd-version ja fiilistelin. Uppis on Neidin joululahja (odottelen, että äitini tulee meille höyryämään höyrypesurin kanssa) ja toivottavasti meillä joskus kuunnellaan tarinoita tämän mainion runoilevan karhun tempauksista.

PlayDoh Mega Fun Factory 6 €
Paketissa olleet muovailuvahat olivat sen verran kuivahtaneet, että
nämä purkit päätyivät roskiin. Pakettiin oli eksynyt myös yksi pikkuinen LPS-hahmo.

Muovailuvahat ovat meillä tosi iso hitti. Putsasin tästä kuivahtaneet muovailuvahat irti ja vaihdoin uudet paristot ja voilá: liukuhihna toimii, kuin unelma! Tämä odottelee nyt kaapissa Tyypin syntymäpäivää marraskuun lopulla. :) 

1 kommentti:

  1. Vautsi tota liukuhihnaa!

    Kyllähän tollanen reilu 14 kiloa jo tuntuukin. Meidän vauveli oli tänään neuvolassa 6200g!! Aikamoinen jötkäle hänkin :D vaikka pienihän hän sylissä vielä on silti.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!