maanantai 22. syyskuuta 2014

Evakossa GLO-hotel Sellossa

Aviokilla oli kuluneena viikonloppuna varpajaiset. Kun päivää suunniteltiin, oli allekirjoittaneella kaksi majoitusvaihtoehtoa: anoppila tai hotelli. Anoppila vai hotelli...? Hm. Valinta oli aika helppo! Tyyppi pääsi mummun hemmoteltavaksi koko päiväksi ja myös yökylään ja minä suuntasin Neidin kanssa hotelliin. Vähän mietitytti, että mitenköhän mahtaa Neiti nukkua vieraassa paikassa, mutta taitaa meidän Neiti olla synnynnäinen hotellivieras, kun ei inahtanutkaan koko yönä. Söi toki kahdesti neljän tunnin välein, mutta muuten nukkui koko yön varsin tyytyväisenä.

Lähinnä logistisista syistä valitsin hotelliksi tuon Sellon GLO:n, halusin olla mahdollisimman lähellä mummulaa, jos Tyypille tulisi yht´äkkiä kova ikävä tai muu hätä.

Hotelli oli kaikin puolin ensiluokkainen ja tietysti se, että kauppakeskus oli aivan vieressä, mahdollisti kiertelyn kaupoissa kerrankin täysin omassa rauhassa. Sen kummempia ostoksia ei mukaan tarttunut, sillä olen päättänyt uudistaa vaatekaappiani vasta saavutettuani ennen raskautta olleen painolukeman (60 kg) ja vaatekaapin uudistus on yksi tavoitepalkinnoistani. Postaan tästä erikseen. :) Mutta kävi älyttömän hyvä tuuri ja Halosella oli Triumphin liiviedustaja paikalla, joka ystävällisesti mittasi liivikokoni. Olen kuvitellut olevani kokoa 80C, mutta tittididii: olenkin kokoa 75B. Ostoslistalla nimittäin olivat liivit juhlapuvun alle, mutta valitettavasti Haloselta ei oikeaa kokoa löytynyt. Minulla on jo olemassa liivit, jotka olin ajatellut laittaa puvun alle, mutta nyt ne ovat osoittautuneet väärän kokoisiksi ja haluankin sellaiset liivit, jotka 100-varmasti pysyvät paikoillaan.

Sain huoneen kahdeksannesta kerroksesta, mistä oli muikea näkymä kattojen yli. Alapuolella olevasta Oktoberfest-teltasta kuului tosin kunnioitettava kumina iltaan klo 22 asti, mutta eipä se haitannut minua tai Neitiä, joka nukahti yöunilleen melko tarkkaan klo 19. Huoneessa oli runsaasti tilaa ja vaunujen kanssa mahtui oivasti liikkumaan. Kylpyhuoneesta ja suihkuratkaisusta myös ehdottomasti plussaa, ehdin jopa käydä suihkussa Neidin sikeästi nukkuessa. Huoneen muhkea parisänky ja iso televisio (sekä Nelosen Toy Story 3-elokuva) riittivät tekemään allekirjoittaneen olon varsin mukavaksi.


Oikeastaan aika porno tunnelmavalaistus...?
Philips Aventin pullonlämmittäjä oli varsin oivallinen apuväline. 
Käytännön pila?
Pehmolelu oli asetettu houkuttelevasti sängyn päälle odottelemaan leikkihetkeä, mutta hinta oli sen verran suolainen, että tiikeri jäi ostamatta. suunnattiin aamupalalle


Parasta hotelliyöpymisissä on yleensä aamiainen. :) Neidin kanssa suunnattiin aamiaiselle puoli yhdeksän aikoihin. Mainittakoon tässä yhteydessä, että sisällä ei ole ramppia, jolla pääsisi muutaman portaan nousun ravintolaan vaan ramppi löytyy hotellin ulkopuolelta. Sain tosin respasta nostoapua rattaille sitä pyytäessäni. Syötin ensin Neidille pullollisen maitoa ja kävin sitten keräämässä itselleni lautasen täyteen herkkuja. Mikä herkullinen aamupala, kuumaa kahvia, joka myös säilyi kuumana tarjolla olleen kuuman maidon kanssa. Tästäkin ehdottomasti plussaa!

Oli mukava yllätys, kun ei tarvinnut ottaa mehua (omena- tai appelsiini), vaan
vaihtoehtona löytyi appelsiinin makuinen makuvesi. 
Neiti otti aamupalahetken varsin rauhallisesti, 
Hintaa yöpymiselle aamupalan kera tuli 81 euroa. Kyllähän Suomessa hotelliyöpyminen on oikeasti aika kalliinpuolesta, mutta silti kyllä tämä yöpyminen oli joka sentin arvoista. :)

4 kommenttia:

 1. Useimmat naiset käyttää vääränkokoisia rintaliivejä. Olen sen todennut työssäni niin monesti,(Juurikin juhlapukujen ja hääpukujen kanssa puuhailen).
  Ja siihen erääseen edelliseen postaukseen liittyen, kyllä korjausompelu kannattaa. Pienellä rahalla saattaa saada ihan kokonaan 'uuden'vaatteen käyttöönsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, täytyy myöntää, että puvusta tuli ihan mieletön. :) Aivan kuin uusi. Ja uudet oikean kokoiset rintaliivitkin saivat puvun yläosan istumaan ihan mielettömän kauniisti.

   Poista
 2. Teilläpä oli mukavasti mennyt hotellireissu. Oi, nuo aamupalat ovat niin NAM :) Enpä ole kuullutkaan, että pehmolelujakin kaupataan hotellihuoneessa? Tuo oli uutta minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole aiemmin törmännyt tähän pehmolelujen kaupitteluun hotellihuoneessa. Toisaalta ihan hirmuisesti en ole hotelleissa viime aikoina yöpynytkään. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!