maanantai 22. syyskuuta 2014

Loppuviikon kuulumisia

Tyyppi on syntynyt marraskuussa, joten hän on saanut joka vuosi mummulta ja vaarilta syntymäpäivälahjaksi talvihaalarin. Viime vuonna mummu osti pojanpojalleen Ticket To Heaven-haalarin, joka 92-kokomerkinnästään huolimatta on melkoisen reilu ja koska viime talvi oli niin leuto, on haalari edelleenkin uudenveroinen. Ja kokonsa puolesta sopii Tyypille ainakin alkutalven ajan. Uusi sadehaalari saattaa olla ostoslistalla, mutta viime keväinen saattaa yhtä lailla sopia, ainakin alkutalven.

Kuten olette varmaan huomanneet, etsin lähes tulkoon aina tarvittavia juttuja ensin kirppiksiltä ja vasta viime kädessä lähden ostoksille kauppaan. Tämä pätee muissa, kuin kengissä. Lasten ja omat kengät ovat sellaiset, että ne ostan uusina. Tänä vuonna Tyyppi saikin sitten välikausikengät etukäteissynttärilahjaksi mummulta. Kookengässä tarkistettiin tietysti jalan mitta ja kenkävalinnaksi tuli tällä kertaa Viking-merkkinen Lahti GTX-kenkä koossa 27. Myös edelliset välikausikengät meillä olivat Viking-merkkiset ja niihin on voinut olla tosi tyytyväinen. Edelliset olivat kokoa 25, mutta koko 26 oli nyt juuri sopiva minkä vuoksi myyjä kehoitti meitä ostamaan koon 27 ja ne jalassa Tyyppi kyllä paineli jo pitkin kenkäkauppaa menemään ongelmitta. Kengät olivat Plussa-tarjouksessa ka hintaa niillä oli siis 69,90 €


Takana on nyt paastoilua vajaa 1,5 viikkoa ja 3 paastopäivää. Tänään oli odotettu vaa'alla käyntipäivä ja lukema oli oikein ystävällinen 62,4 kg! Jes, suunta on siis alaspäin! Kävin tänään kirjastosta lainaamassa hieman lukemista tähän elämänmuutokseen liittyen ja kuten Harrison toteaa pikkuisesssa kirjassaan: "Se on dieetti, jota haluat noudattaa koko loppuelämäsi!"  Mikä ettei. :) Tietysti on todella aikaista sanoa näin 1,5 viikon jälkeen, joten ei mennä vielä asioiden edelle.


Pienentelen kuvat huomenna sopiviksi. Bloggaan tätä kännykällä, olemme evakossa Neidin kanssa hotellissa. Tyyppi on mummulassa yökylässä ja isi viettää varpajaisia varmaankin aika riehakkaissa tunnelmissa kotona. Huomisaamun hotelliaamiaista odotellessa, onneksi ei ole paastopäivä. 

3 kommenttia:

  1. Ehkäpä tämänkin rouvan pitäisi käydä hakemassa kirjastossa kyseistä luettavaa ;)

    Onpa mukavan näköiset kengät! Meillä myös suositaan vikingin kenkiä :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!