perjantai 22. elokuuta 2014

Nella ja nuttu-kierrokselta tarttui mukaan...


Tiistaina kävin kampaajalla värjäyttämässä 6 cm pituiseksi ehtineen järjenkasvun piiloon. Edelleenkin käyn Espoossa Isossa Omenassa sijaitsevassa Oppivat kädet-nimisessä kauneuskeskuksessa. Tällä kertaa hiusten värjäyksessä oli hieman ongelmaa ja tyvi sävähti aika keltaiseksi. Ohjaaja sitten päätyi ratkaisuun, että koko tukka värjätään uudestaan ja ~4 tuntia myöhemmin, olin oikein tyytyväinen lopputulokseen ja 40 euroa "köyhempi".

Tyypillä alkoi kerho tällä viikolla ja koska aviokin piti olla hakemassa Tyyppi klo 11.30, pyysin kyydin heti aamusta Nellaan ja nuttuun, jotta aviokkikin sai hieman lapsivapaata aikaa Tyypin kerhon ja beibin päikkisten aikaan kotona. Nellassa ja nutussa olikin aivan valtavasti shoppailijoita paikalla heti liikkeen auettua, joten ihan rennoimmasta päästä ei kiertely tällä kertaa ollut. Jotain tarttui kuitenkin jälleen mukaan. En ole tainnut koskaan lähteä kyseiseltä kirppikseltä tyhjin käsin?

Paras löytö tällä kertaa oli H&M:n ihanat Nalle Puh + Tikru-yökkärit, koko 56 cm ja hinta yhteensä 2 euroa! Tyypillä on ollut nämä yökkärit, mutta koossa 86 cm ja yökkäreiden hinta kaupassa on ollut 14,95 € ja näihin olen fb-kirppiksillä törmännyt monesti ~4 € / kpl-hintaan, joten nyt oli kyllä kaikin puolin mieluinen ja hyvä löytö. Odotellaan nyt vain beibin kasvua, jotta saadaan käyttöön.

H&M 56 cm / yht. 2 €
Maanantaina olin viittä vaille ostamassa H&M:stä beibille kahdet sukkahousut (hinta 7,95 €). Onneksi maltoin mieleni, sillä kotiutin Nellasta ja nutusta kahdet valkoiset ja yhdet punaiset sukkikset 3 euron yhteishintaan. :) Olin myös menossa hyödyntämään Lindexin lastenvaatetarjouksen (Osta 40 €, saat 10 € alennusta), mutta ovella käännyin ja päätin suunnata askeleet myöhemmin kirppikselle. Ja se oli jälleen kannattavaa.

Lisäksi löysin beibille housuja: vaaleanpunaiset 56 cm / 1,50 € violetit velour-housut 74 cm / 1,50 € ja pinkit muumi-housut 62 cm / 2 € Näiden lisäksi beibi sai Kinderit-merkkisen valkoisen 62 cm nalle-kuvioidun kietaisubodyn ja tuon puisen helmilelun, jonka pesen kyllä huolellisesti ennen käyttöönottoa. Täytynee tehdä beibin vaateinventaario pikapuoliin. Nyt neidin ollessa kuukauden ikäinen, ovat jotkin 56 cm vaatteet pikkuhiljaa sopivia käyttöön otettaviksi.

Puisia helmiäisia ja 4 muovista pururengasta 1 €
Tyypille löytyi hauska (ja ihanan värinen!) huppari sekä jälleen uudet kipposet. Jokin noissa tornikipposissa on vain Tyypin mieleen, joten niitä kotiutan kyllä aika ahkeraan löytäessäni sellaiset, joita meillä ei vielä ole. Nyt tosiaan nämä IKEAssa myynnissä olevat kipposet kotiutuivat meille euron hintaan. Kipposet ovat etenkin kylvyssä suuressa suosiossa. Ja hiekkalaatikolla. Ja siten yleensä hiekkalaatikon terveisiä löytyy kylvyn jälkeen ammeen pohjalta...

Kipposet 1 €
2-3 years / 2 €
Muuten, minutkin löytää nyt sitten Instagrammista #pinkkipingu-nimellä.
Päivitän tuonne kirppistelyyn liittyviä juttuja, eli lähinnä kirppiksilta nappaamiani kuvia sekä sitten näitä tekemiäni kirppislöytöjä ostopaikka- ja hintatietoineen. :) Sieltä löytyykin jo ensimmäinen kuva Akseli-käynniltä tekstillä: Guess why did I skip this table?

4 kommenttia:

 1. mun onkin pitänyt käydä tuolla ison omenan kampaajalla mutta olen vähän saamaton näissä asioissa niin se on aina siirtynyt myöhemmälle... Mutta hauska lukea miten kierrät ihan samoissa paikoissa joissa itsekin käyn :)

  VastaaPoista
 2. Olipas edullinen parturi käynti :) Itse olen värjännyt tukkaa usein yläasteelta lähtien ja nyt pojun syntymän jälkeen olen värjännyt vain muutaman kerran - ei tämä oma oikea tukan väri nyt niin kauhea olekaan ;)

  Oletpa hyviä löytöjä tehnyt babylle! Aivan ihanat nuo Nalle Puh ja Tikru yöppärit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä se olisi ollut ihan niin edullinen, mutta kun vikaa oli tekijässä, niin sain aika kivasti alennusta.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!