torstai 21. elokuuta 2014

HopLopissa

Täällä oli eilen varsin ankea sää aamusta alkaen. Toisaalta en valita, on ihan mahtavaa, kun pahimmat helteet ovat takana ja öisinkin pystyy nukkumaan. JA ostin juuri Tyypille kurahousut 50% alesta Jesper Juniorista (mun Polarn O Pyret ;)) ja myyjän mukaan ne päällä voi istua kastumatta lätäkössä, joten meillä on kohta myös välikausi paketissa. Tiistaina vieraillessani Nellassa ja nutussa (ostokset esittelyyn pikkuisen myöhemmin) olin viittä vaille ostamassa Tyypille myös toppahousut, mutta jätin ne kuitenkin hyllyyn, koska olen varovaisen toiveikas siitä, että viime vuonna ostettu Ticketin talvihaalari mahtuisi vielä ainakin alkutalven. Tosin jos talvi on samaa luokkaa, kuin viime vuonna, ei toppahaalarille ole paljon tarvetta.

Mutta tosiaan, koska aamu täällä oli varsin sateinen, niin suunnattiin HopLopiin viettämään vauhdikasta aamupäivää. Itse olen viimeksi ollut Tyypin kanssa HopLoppailemassa ollessani vielä hoitovapaalla. Tiesin, että sektiosta johtuen en ihan kaikkiin aktiviteetteihin (kuten trampalle ja pomppulinnaan) pääse osallistumaan, mutta pääsin kuitenkin pallomereen ja muutaman kerran myös liukumäkeen. :)

Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi, Tyyppi rakastaa pomppimista. Etenkin isojen poikien trampalla.

Äitinsä pelkää, että poika taittaa niskansa.

Sisäänpääsymaksua oli korotettu alle 3 vuoden ikäisiltä eurolla, joten sisäänpääsy Tyypiltä kustansi 9 euroa. Vanhemmat ja pikkusisko (alle vuoden) pääsivät sisään ilmaiseksi. Tyyppi pisti menemään reilun tunnin ajan niin trampalla, pallomeressä, liukumäessä, pomppulinnassa, kuin kiipeilytelineissäkin ja kotiin lähtiessä sitten iski harmitus, mikä jälleen purkautui äitiä päin lyömisellä. =/ Aaargh, kotona touhu etenikin taas jäähypisteeseen saakka, mutta anteeksipyynnön jälkeen loppupäivä sujui ilman uusia vastaavia kommervenkkejä.

2 kommenttia:

 1. Voi toista! Trampoliini on ihan parasta! Toiveissa on, että me saataisi uuden omakotitalon pihaan trampoliini! Siellä on nytkin, mutta voi olla, että entinen omistaja vie mennessään. Peukut pystyyn ettei, koska on muuttamassa huomattavasti pienempiin tiloihin ja ympyröihin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että meidän kotipihalle on tulossa liukumäki...
   Toi Tyypin tramppa-innostus on kyllä ihan mieletön! :) Juttelee jatkuvasti isojen poikien trampasta. Mutta silti pelkään kuollakseni, että tuo katkaisee niskansa pomppiessaan.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!