torstai 17. heinäkuuta 2014

Oittaan Angry Birds-puistossa

Aviokki ehti jo viime kesänä piipahtaa Tyypin kanssa ensimmäisen kerran Oittaan Angry Birds-puistossa. Tuolloin allekirjoittanut oli työpöydän ääressä. :) Viime lauantaina suunnittelimme lähtevämme Luukkiin rannalle, mutta sään ollessa varsin pilvinen, suuntasimmekin Oittaalle. Itseäni supisteli jatkuvasti aamusta lähtien (ei kipeitä, mutta napakoita ja tiukkoja ilman selvää alkua ja loppua), joten keskityin istuskelemaan ja napsimaan vauhti päällä olevasta Tyypistä valokuvia.Tyyppi pisti juoksuksi jo autolta. Meillä on ehdoton sääntö, että parkkipaikoilla Tyyppi pitää kädestä kiinni, joten oli mukavaa, kun Tyyppi pääsi heti parkkipaikan jälkeen juoksemaan itsekseen koko matkan puistoon. Lapsen riemu on kyllä jotain ihan parasta.

Tyyppi oli hieman pettynyt, kun äiti ei tosiaan kiivennyt yhteenkään liukumäkeen tai
kiipeilytelineeseen ja odottaa nyt, että vauva syntyisi, jotta äitikin pääsisi liukumäkiin.
Puistossa on puolet sekä pienemmille, että isommille leikkijöille. Pienempien puoli on aidattu. Tyyppi kylläkin kävi ahkerasti leikkimässä molemmilla puolilla ja pienempien puolella olevat punaiset kierreliukumäet jäivät vielä kokeilematta. Olivat hieman liian hurjia vielä. :) Äidin kanssa sitten. Isompien puolella olevaan possujen merirosvolaivaan Tyyppi kylläkin kiipesi monta kertaa isin avustuksella.
Äiti tykkäsi kovasti pehmeästä leikkialustasta sekä vihaisista tipu-patsaista. 
Liukumäkiä on paljon, hämähäkkikeinuja on useampi, minitrampoliineilla oli kiva pomppia isin kanssa...
Olimme puistossa jo heti aamusta ja pian puisto olikin täynnä reippaita leikkijöitä! Josko sää olisi ollut aurinkoisempi (lämmintä kyllä riitti), niin mikä ettei olisimme pakanneet retkieväät mukaan ja nauttineet lounaan ulkosalla. Vaikka parkkipaikka-alue onkin uudistettu, niin onneksi nurmialuetta riittää, johon levittää piknik-varusteet. Ja tokihan Bodom-järvi on aivan vieressä, joten uimakamppeet vaan säästä riippuen mukaan ja uimaan!

Josko mahdollista, niin kannattaa käydä tutustumassa ja leikkimässä. :)


1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!