perjantai 18. heinäkuuta 2014

Mainonnan uhri

Aika moni lastentarvikekirppiksistä mainostaa Facebook-sivuillaan myynnissä olevia tuotteita. Olen etsiskellyt Tyypille lisää Fisher Price Little People-eläinhahmoja tuohon Tyypin maataloon, mutta tässä ei ole viime viikkoina jaksettu oikein kirppiksillä kiertää. Pellavapään fb-kirppissivustolta huomasin alkuviikosta "mainoskuvan" juurikin näistä eläinhahmoista:

Ja oli paketissa vähän muutakin. Hinta 10 euroa.
Aviokki kulkee nykyään taas työmatkat autolla, jotta pääsee nopeasti tilanteen vaatiessa kotiin ja työaikakin on taas vakiintunut klo 7-15, mistä on äidille paljon hyötyä, koska aamupäivät sujuvat Tyypin kanssa nyt suht ongelmitta, kun harjoitussupistukset ovat selvästi vähentyneet. Niinpä ei tullut lähdettyä omin päin kirppikselle, mutta eilen aviokin töiden jälkeen hän halusi piipahtaa Plantagenissa ja koska Pellavapää sijaitsee samalla suunnalla, niin eilen pääsin samalla reissulla käymään paikalla. Ja iloisena yllätyksenä setti oli vielä myymättä!

Setissä oli sekä Playskool- että FP Little People-hahmoja,
Tyyppi tykkäsi todella paljon uudesta possusta ja kanasta, jolla on kuulemma kirsikka päässä.
Pellavapää on mukava ja pieni kirppis, joten jaksoin kiertää muutaman myyntipöydänkin samalla, kun Tyyppi ja isi viettivät hetken leikkimässä. Tyypille löytyi 2 euron hintaan uudenveroiset H&M:n peruscollege-housut (98 cm). Suosin näitä perus-collegehousuja, koska Tyyppi on niin liikkuvaista ja aktiivista lajia, että esimerkiksi farkuissa tai vieläkin tiukemmissa chinoissa liikkuminen ei vaan selkeästi ole yhtään niin helppoa, kuin collareissa.

Lisäksi beibille löytyi pari juttua:

50 cm uudenveroinen 2-osainen asu / 3,50 €
62 cm H&M-collegepöksyt / 2 €
Name It-Newborn 68 cm toppatakki, uudenveroinen / 3 €
Yhteensä rahaa kului 20,50 euroa.
Alle 3 viikkoa laskettuun aikaan, saa nähdä tuleeko tässä vielä kirppiksillä ennen beibin syntymää piipahdettua. :)


3 kommenttia:

  1. Näin se aika vain hurahtaa. Mä täällä odottelen kovasti jo merkkejä synnytyksen alkamisesta mut taidan saada vielä odottaa.

    VastaaPoista
  2. Olipas kivoja löytöjä! Itse yritän myös metsästää little people hahmoja ja leluja. Muutaman olenkin tässä hiljan löytänyt :)

    VastaaPoista
  3. Hui kun on lähellä! Itsellä vauva-arjen pyörittäminen onkin vaatinut enemmän kuin kuvittelinkaan, mutta toivottavasti kirppiksillekin vielä päästään pyörähtämään!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!