torstai 3. heinäkuuta 2014

Enempi ja vähempi supisteluja: rv 36 - 35+0

Yhdessä paketissa edelleen ollaan. Supisteluja ja sukkapuikkotuikkauksia tuntuu edelleen ja enenevissä määrin, kun olen liikkeessä, joten mahdollisimman paljon täytyy lepuuttaa. Aamut ovat yleensä oman olon kannalta parhaita, kun saan nukuttua "pitkän" pätkän, yleensä klo 04-07 heräämättä välissä kertaakaan. Ja onneksi näin, koska silloin jaksan yleensä tehdä Tyypin kanssa jotain aamupäivällä ennen päiväunia.

Eilen aamulla suunnistimme käymään Soukan asukaspuistossa. Tyypin mummi asuu aivan puiston lähellä, joten saatiin mummi mukaan leikittämään Tyyppiä. Tyyppi viihtyy nykyään leikkipuistossa taas paljon keinumassa, hiekkakakkujen rakentaminen tulee hyvänä kakkosena. Eilen päästiin myös testaamaan puiston 3-pyöräistä potkupyörää, mikä vaati hieman suostuttelua, mutta oli Tyypin mielestä sitten tosi kivaa.

Soukan asukaspuisto on todella kauniilla paikalla. Ympärillä on paljon lehtivihreää ja
ulkoleikkitilat ovat monipuoliset ja isot. 

En olisi kyllä uskonut, että heinäkuussa ulkoillaan ohuen välikausihaalarin kanssa, mutta
aamu oli tosi vilpoinen ja sateen jäljiltä puistossa oli märkää. Onneksi nyt vaikuttaa siltä, että
loppuviikosta aurngon ja lämmön pitäisi lisääntyä. 
Tänään aamulla sitten suunnattiin hieman lähemmäs, eli käytiin tuossa Mankkaan asukaspuistossa, joka sekin on kesän ajan auki arkisin klo 8-16. Aamu oli täällä varsin pilvistä laatua, joten tänään tutustuttiin asukaspuiston sisätiloihin, äiti sai kupillisen kahvia ja mukavaa juttuseuraa toisesta kahden pojan äidistä ja Tyyppi sai leikkiä leikkiä ja LEIKKIÄ puolitoista tuntia. :) Ja varsin pitkään muuten Tyyppi jaksoi leikkiä itsekseen, mikä oli äidille yllätys.
Tosi kiva paikka oli kyllä tämä puisto ja nuo sisätilat! Etenkin jos ulkona on sadesää, niin on kiva, että löytyy joku paikka, mihin voi mukavilla mielin mennä leikkimään ja juomaan kupposen kahvia. Sisätiloista löytyy myös keittiötilat astioineen, joten lounastaminenkin paikan päällä onnistuu. :)

Tänään alkoi tosiaan rv 36. Supistukset ja oma tukala olo kuluttavat kyllä voimavaroja varsin tehokkaasti, joten yleensä Tyypin päiväuniajan (12-14) otan täysin levon kannalta. Tyyppi ei ihan sitä kahta tuntia nuku, mutta on sen aikaa omassa huoneessaan ja unta ehkä sellaiset tunti-tunti30 minuuttia ja nyt herää unilta aina todella hyväntuulisena. Olipas mukavaa, kun näihin päiväuni-raivareihin löytyi näin selvä ja helppo ratkaisu!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti supistukset pysyy aisoissa. Mua hirvittää aina, kun vähänkin nipistelee, onneksi ei usein. Lohduttelen itseäni, että kohdunkaula se siellä kypsyttelee itseään. ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!