perjantai 20. kesäkuuta 2014

Rv 34: 33+1 Hauskaa juhannusta!

Eilen oli aikamoinen iltapäivä/ilta. Supistuksia esiintyi jonkin aikaa varsin tiheästikin, eivät varsinaisesti kipeitä, mutta kuitenkin tukalan tuntuisia. Tuntui aika lailla siltä, että beibi oli melko alhaalla ja mylläyksestä aiheutui jos jonkin verran kipeitä vihlaisuja. Päädyinkin viettämään aikaa kylkiasennossa koko illan osalta ja sillä olo rauhoittui. Hieman jo pohdiskelin, että pitäisikö lähteä käymään Naistenklinikalla varmuuden vuoksi. Tänään sitten olemmekin olleet "täysihoidossa" anoppilassa, joten allekirjoittanut on saanut ottaa lähes koko päivän levon kannalta.

Eli kyllä se vaan niin on, että tahtia on pakko hiljentää, onneksi Tyyppi on ensi viikon vielä päiväkodissa, joten allekirjoittanut saa levätä päivät. Saadaanpahan siitäkin taas yksi viikko kasaan, koska mitä pitempään beibi masussa on, sen parempi tietysti. Toiveena olisi, että yhdessä koossa pysyisimme ainakin sinne 8.7. saakka, jolloin on sairaalalääkärin vastaanotto.

Me vietimme tosiaan juhannusaattoa anoppilassa, aika peruspäivä kuitenkin. Tyyppi on onneksi toipunut todella hienosti allergisesta reaktiosta ja enää unien jälkeen, jaloissa ja liikkumisessa huomaa kankeutta. Tänään päästiin ensimmäistä kertaa miltei viikkoon leikkipuistoon keinumaan ja tekemään hiekkakakkuja ja olikin kiva päästä hieman nauttimaan auringonpaisteestakin. Aurinko menikin sitten pilveen ja loppupäivä vietettiin sisällä. Aika tylsää oikeastaan. =/

Huomenissa aviokin sisko perheineen tulee meille grillailemaan, kiva kun Tyyppikin saa reipasta leikkiseuraa serkustaan. :) Serkun synttäritkin jäivät meiltä tällä viikolla väliin Tyypin sairauden vuoksi, joten päästään 2-vuotiasta synttärisankaria hieman juhlistamaankin. Synttärilahjaksi ostin isot vesivärit sekä ison vesivärilehtiön ja huomiseksi jälkiruoaksi tein tahmeaa suklaakakkua tämän reseptin mukaisesti. Suklaakakun kanssa ajattelin tarjota vaniljajäätelöä, huomenissa sitten nähdään miten kakku onnistui!

Nyt ihanaista juhannusaaton iltaa kaikille!2 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta, toivottavasti kakku onnistuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kakku oli hyytynyt :) Nyt yön yli jääkaapissa ja totuuden hetki huomenna.

   Ihanaista juhannusta myös teille!!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!