torstai 5. kesäkuuta 2014

Rv 31+0: Hempeä Marimekko hoitolaukuksi?

Graco Gabriel Blue / RiP

Tyyppiä odottaessa, meille päätyi hoitolaukuksi Gracon hoitolaukku, joka sattui tarjouksessa ollessaan silmiin käydessäni tuolloin Vauvatalo Johannassa. Hintaa lukulla oli 24,95 € eli laukku ei todellakaan ollut hinnalla pilattu. Tehtävänsä laukku hoiti oikein hienosti ja muutama viikko sitten huomasin, että laukku on tullut elinkaarensa päähän (päällitaskut olivat revenneet muutamasta kohdasta ja ison taskun vetoketju oli lähtenyt ratkeamaan) ja laukku päätyi sekajätteeseen. 

Nyt sitten olisi edessä uuden hoitolaukun valinta. 
Haluaisin vaaleanpunaisen (ylläri) ja sellaisen, jota voisin käyttää mahdollisesti myös muutoin, kuin pelkkänä hoitolaukkuna. Olen selaillut aika paljon netin valikoimaa ja hoitolaukkuja kyllä löytyy laidasta laitaan, mutta yhtään sellaista ei ole vielä tullut vastaan, joka olisi ollut ns. nappi nallen nenänpäähän.

Olen saanut aviokilta jo monta vuotta sitten lahjaksi Marimekon vaaleanpunaisen olkalaukun, jota olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti lähinnä kesälaukkuna hempeän värin vuoksi. Laukku on aikamoinen tilaihme:

Laukku mukana Pärnun lomareissulla kesällä -13

Joten taitaapa olla niin, että lähden ainakin testaamaan miten tämä laukku hoitaisi hommansa hoitolaukkuna. 

6 kommenttia:

 1. Mulla ei oo ikinä ollut hoitolaukkua. En tiedä, oonko missannut jotain tai siis oisinko päässyt helpommalla,kun ois sen hankkinut mut en vaan jostain syystä oo kokenut tarpeelliseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin ihania laukkuja, joihin mahtuu kaikki tarpeellinen. <3

   Poista
 2. Nyt toisen lapsen kanssa kaikki tarpeellinen kulkee mukanani käsilaukussa (eikä ole mikään jätti kokoinen laukku). En myöskään ole nähnyt erillistä hoitoöaukkua tarpeellisena. Ja kun P&T dot:it ovat vielä niin kapeat niin käsilaukku mahtuu hyvin työntöaisan päälle roikkumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tuo Marimekko mahtuu tosi kivasti keikkumaan Navigatorien työntöaisaan. :)

   Poista
 3. Mulla on tuollainen Marimekon samanlainen (mutta punainen) laukku aika usein Navigatoreiden työntöaisassa roikkumassa :) Muuten en osaa sitä käsilaukkuna pitää, koska joskus ulkomaan reissulla multa pöllittiin kännykkä samaisen laukun vetskaritaskusta:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, siispä tämä viimeistään sinetöi sen, että Marimekko & Phil & Teds Navigatorit yhteen soppii. :)

   Ja ihan totta, lompakko pitäisi jotenkin saada laukkuun parempaan piiloon, kuin läpän alle tai päällitaskuun vetoketjun alle.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!