keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Rv 30+6: masukuva

Huomenna alkaa jälleen uusi raskausviikko, rv 32.
Aika menee kyllä hurjaa vauhtia. :)

Nappasin tänään masukuvan talteen. Vastaavilta viikoilta oleva masukuva Tyyppiä odottaessa, löytyy täältä.

Saimme eilen mukavia uutisia appivanhemmilta: haluavat osallistua uusien vaunujen hankintakuluihin, joten tilauksen Winstanleylle pääsen tekemään ensi viikolla tilipäivän koittaessa! Lisäksi edelleen on olemassa mahdollisuus saada ostaa Navigatorit käytettyinä tuttavaltani, joten tavalla tai toisella kuitenkin P&T Navit + Maxi-Cosin kaukalo telakkoineen lähtee tilaukseen ensi viikolla! Kyllä niitä uusia rattaita jo kovasti odottelenkin käyttöön.

Jotenkin todella ärsyttävää, että beibin hankinnoista puuttuu vielä aika monta tärkeää juttua. Onneksi ensi viikolla vaunut- ja turvakaukaloasia hyppäävät eteenpäin, mutta muiden hankintojen suhteen on kyllä tehtävä jonkinlainen listaus, jotta ainakin tärkeimmät olisivat valmiina ennen beibin syntymää. Hassua, miten sitä Tyypin kohdalla olikin kaikki valmiina niin hyvissä ajoin ja nyt sitä sitten jättää miltei viime tippaan monia juttuja.

Mitä kaikkea sitä tälle toiselle kierrokselle sitten tarvitseekaan?

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihana vauvamassu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks darlin! :)
   Ja btw: sun sikspäkki on todella kadehdittava.

   Poista
 2. Mä en ole tehnyt mitään hankintoja yhtä haalaripukua lukuunottamatta... Onneksi on äitiyspakkaus mut pitäis nekin vaatteet pestä. Sänky ja itkuhälytin pitäis ostaa, vaunuja harkitaan. Saapa nähdä kuule miten kiire täs vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän sitä voi tehdä vinon pinon hankintoja kerralla. Kunhan saisi vaan ajatukset kasaan siitä, mitä kaikkea tarvitaan!! ;)

   Poista
 3. Mä en osaa nykyään enää ostaa pikkuvauvan vaatteita lainkaan. Popista hain yhen bodyn ja housut jo hyvän aikaa sit kun halusin ehdottomasti yhet mihin ihastuin. Viime viikonloppuna sain sitten ostettua parit housut ja yhden kesäasun.. Muuten ei ole tullut ostettua yhtään mitään. No, jos sukupuoli veikkaus paikkaansa pitää niin saadaankin vaatteiden osalta tehdä täysi kierrätys.

  Ihanan pienen näköinen tuo maha. Tuntuu että oma on ollut jättimäinen jo vaikka kuinka kauan, ja olisin enemmän kuin valmis siitä jo luopumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Mun mielestä taas beibin vaatteiden ostaminen on helppoa ja Tyypille ostaminen överivaikeaa. :) Nyt, kun jäbä on vielä venähtänyt pituutta ihan huomaamatta, niin kyllä kaikki 92-kokoiset alkaa olla liian pieniä. :)

   Poista
 4. Me saatiin myös appivanhemmilta rahat kaukaloon ja matkarattaisiin, jee! Päästään viimein ostamaan kunhan vaan ehdittäisi kaupoille jonain päivänä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo ihan varma, että oot synnyttämässä, kun ei ollut tullut uutta postausta heti aamutuimaan. :)

   Poista
  2. Nyt on ollut hoitolapset tämän viikon, joten ei ole ehtinyt muuta kuin pikaisesti lueskelemaan :D.

   Poista
  3. =D Voit vaan arvata, mitä spekulaatioita täällä liikkuukaan, kun meitä raskaana olevia on taas tällainen ryhmä!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!