keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ostokokemus: Winstanleys Pramworld


Taisin ensimmäistä kertaa kirjoittaa suunnitelmista tilata sisarusrattaat ulkomailta tässä postauksessa. Alusta asti oli aika selvää, että Phil & Teds Navigatorit meille kotiutuvat, kyllä se vaan on ollut rakkautta kyseisiin rattaisiin ensisilmäyksellä. :) Sain Remonttihiireltä (Life and Decorating-blogi) kehuja Pramworld:ista ja laitettuani vielä liikkeeseen s-postilla tiedusteluja toimitusajoista, päädyin naputtelemaan tilauksen 18.6. sisältäen Phil & Teds Navigator-vaunut, sisaruistuimen sekä tuplasadesuojan. 

Tilaus lähti tosiaan tuolloin keskiviikkona ennen juhannusta ja tänään sitten Pilkington-kuriiripalvelu toimitti paketin kotiin. Toimitusaika siis huimaavat 5 arkipäivää, olihan tässä juhannus välissä. Hinta rattaille toimituskuluineen Suomeen oli 606 euroa. 

Ne on super-ihanat!
Maksaminen onnistui helposti Visa Electronilla ja tilauksen kulkua pystyy seuraamaan Pramworldin sivuilla. Tässä oikeastaan tuli mieleen ainoa parannusehdotus: seurannan tila oli koko toimituksen ajan processing. Eli jos tähän olisi vaikka päivitetty tilaksi lähetetty/toimitettu, niin asiaa ei olisi tarvinnut erikseen tiedustella sähköpostitse liikkeestä. Tosin liikkeestä sain vastauksen todella nopeasti ja varsin mieluisankin sellaisen, joten yhteydenpidosta ehdottomasti plussaa!

Suosittelen ehdottomasti oman kokemukseni perusteella tätä lastentarvikeliikettä. Hinnat ovat toimituskuluineen (tällä hetkellä Suomeen 25 £) verrattuna tuotteista riippuen edullisempia, kuin Suomessa. Navigatoreiden osalta säästöä muodostui 121 euroa verrattuna BabyStylen-hintoihin (olkoonkin, että BabyStylessa on myynnissä V2-malli). 

6 kommenttia:

 1. Okei! Hyvä tietää tämä mahdollisen seuraavan mukelon kohdalla (meinaan noi vaunut on pure love). Mutta mitä kaikkea tohon 606€:n sisältyi? Pelkät rattaat?

  Voi että, on noi silti niin kivan näköiset, sporttiset! Näen jo sut juoksemassa noiden kanssa (mulla hirmu kova hinku alottaa lenkkeily ja nyt harmittelen etten miettinyt vaunuvalintaa sen mukaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuohon hintaan sisältyivät rattaat (joissa tietysti istuin, jonka saa vaaka-asentoon), sisarusistuin (joka asennetaan joko päälle tai sitten sinne rattaiden alle "peräkkäin") sekä sadesuoja. Rattaiden hinta BabyStylessä on 529 € (V2-malli), sisarusistuimen 149 € ja sadesuojan 49 €.

   Ja kiitos :) Hetki menee kyllä ennenkuin juoksulenkille pääsen, mutta sitä odotellessa!

   Poista
  2. Ja muuten, piti lisätä vielä, että useamman maratonin vuodessa juokseva miespuolinen tuttuni treenaa poikansa kanssa ihan perusyhdistelmillä peruskunto-lenkkejä. Heiltä löytyy myös hommaan tarkoitetut juoksurattaat, mutta yhdistelmät kuulemma rullaavat paremmin.

   Poista
  3. Ei tässä itsekään ihan huomenna olla lähdössä :D, mutta haaveissa siintää. No hyvä kuulla, että mahdollisuuksia kuitenkin on!

   Onhan noi rattaat sitten olleet todellakin edullisemmat ulkomailta tilattuna!

   Poista
 2. On kyllä kivan väriset noi teidän rattaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tykkään itsekin kovasti enkä tämän värisiä ole Suomesta toistaiseksi bongannut. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!