tiistai 24. kesäkuuta 2014

Little panic & Kierrätyskeskuskierros

Ei apua, 44 päivää jäljellä laskettuun aikaan. Ja suunniteltu sektiohan ajoittuu tästä 7-14 päivää aikaisemmaksi, joten voipi olla, että päiviä on jäljellä enää 30-37. Eilen kauppareissulla piipahdin ihan nopeasti vauvantarvikehyllyn edessä ja tajusin, että tutteja ja tuttipullon tutteja täytyy ostaa. Ja sitten meinasi iskeä paniikki, kun tajusin, että about kuukauden kuluttua meidän perheessämme on toinen lapsi, Tyypin pikkusisko. Hui...

Suosikki-kirppikseni (Nella ja nuttu ja Akseli) ovat tällä hetkellä kesälomalla. Ajattelin, että olisin tänään lähtenyt Tyypin vietyäni käymään Pellavapää-lastentarvikekirppiksellä, mutta kirppis aukesi vasta klo 10 enkä jaksanut ajella kodin kautta. Niinpä googlailin Kierrätyskeskuksen ja ilokseni huomasin, että tämäpäs aukeaa arkisin jo klo 09.

Kiertelin tunnin verran ja muutaman jutun poimin ostoskoriin.

Aviokille uusi Remes kokoelmaan / 2 euroa (ovh. 25,90 € AdLibris)
Nalle Puh-domino / 3 euroa (ovh. vastaava Muumi-domino 14,99 € BR Lelut)
Olen jonkin aikaa haaveillut keittiöön kahdesta uudesta kulhosta, toinen läpinäkyvä ja lasinen tomaateille (parasta, kun kotimaisia tomaatteja saa ison pussillisen reippaalla eurolla) ja toinen sipuleille. Ja nyt tänään löysin mieluiset molemmat!

Lasinen kulho 1,5 euroa
Kulho 2,5 euroa.
Ja sipulikulho sopii ihan täydellisesti kuiva-ainekaappiin. :)
Pihan lapset ovat keksineet meidän pihalle kivikaupan, jossa kauppaavat kiviä hintaan 5-10 senttiä kappale. :) Kävivät eilen ja tänään soittamassa ovikelloa ja kutsumassa ostoksille. Jätimme kuitenkin ostoskierroksen tekemättä. Tulee jotenkin ihan mieleen oma lapsuus, kun samanikäisenä keräsimme kavereiden kanssa valkovuokkokimppuja ja kauppasimme niitä ovelta ovelle hintaan 50 penniä. Lapset ovat lapsia.

Tyypillä tosiaan päiväkotipäivät vähenevät, enää tämä viikko jäljellä. Torstaista perjantaihin Tyyppi onkin yökylässä mummulassa, koska aviokki osti vaimolle hääpäivälahjaksi liput Maleficent-leffaan ja sitä ennen käydään syömässä Pizza Hutissa. Jestas miten pitkään mun onkin tehnyt mieli pannupizzaa ja niitä Supreme-mozzarellaleipiä. :) Päiväkotiin saa viedä herkkuja perjantaina, ei kuitenkaan karkkia. Tyyppi on kovasti nyt tykästynyt viinirypäleisiin, joten luulen, että niillä ja mansikoilla saavat muksut herkutella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!