torstai 12. kesäkuuta 2014

Kurkistetaanpas beibin huoneeseen

Maanantaina hakiessani Tyypin päiväkodista, kuulin, ettei Tyyppi ollut nukkunut päiväunia ollenkaan, vaan oli saanut aikamoisia yskänkohtauksia. Muilla lapsilla oli ollut vaikeuksia nukkua Tyypin yskän vuoksi, joten hoitaja ehdotti vaikka jonkinlaista yskänlääkettä yskää hillitsemään. No, meille lastenlääkäri sanoi silloin, kun Tyypillä alkoi korvakierre, että yskä on refleksi ja yskä lähtee yskimällä, sitä ei todellakaan kannata "huumata" piiloon ellei yskä todella ala vaikuttaa nukkumiseen ja silloinkin yskänlääkkeiden annostukset ovat todella maltillisia. Niinpä olen pitänyt Tyypin nyt tiistain ja keskiviikon kotona. Tiistain päikkärit menivät kovasti yskiessä, mutta yöunet ovat olleet huomattavasti maltillisempia. Eilen ei yskitty enää edes nukkumaan mennessä, mutta nenä valuu (kuten kuulemma joka toisella päiväkodissa...).

Näinpä sitten eilen aamulla, auringon paistaessa lähdettiin piipahtamaan mummulan leikkipuistossa, missä uudeksi hauskaksi leikiksi Tyyppi keksi laittaa FP:n Little People-hahmot keinumaan.Virtaa Tyypillä on kuitenkin ollut ihan riittämiin, joten muun puuhailun ohella, olemme yhdessä yrittäneet järjestellä sekä Tyypin huoneen kaappien järjestystä, että yleisesti vauvan huonetta siistimpään kuntoon. Otan edelleen Tyypin mukaan kaikkiin mahdollisiin juttuihin, jotka liittyvät beibiin, jotta Tyypille ei vain jäisi sellaista oloa, että hän jää jostain paitsi tulevan muutoksen myötä. Tiistaina kasasimme yhdessä beibin huoneeseen vaaleanpunaisen pöydän ja voi, mikä riemu siitä repesikään, kun Tyyppi sai Brion hakkalelun vasara apunaan nakuttaa pöydän jalkojen suojat paikoilleen!


Tyyppi todella tykkää osallistua ja auttaa äitiä ja isiä eri kotipuuhissa. :)

Lasten makuuhuoneet ovat vierekkäin. Rakastan
tuota valoa, mikä molemmissa huoneissa on, kun aurinko paistaa!
Ajattelin jättää nämä vaaleankeltaiset verhot toistaiseksi beibin huoneeseen,
mutta ikkunoihin tulee lisäksi asennettavaksi säleverhot, jotka ovat tulevan viikonlopun
ostoslistalla.  
Olen vähän sitä mieltä, että tuohon pöydän tilalle tulee nojatuoli
yöllisiä syöttöhetkiä varten ja pöytä siirtyy vastakkaiselle seinälle. 
Jee, pinnasänky on vihdoinkin raivattu!
Uusi patja Etolasta lienee ostoslistalla. :) 

Toivottavasti Tyypin yskä loppuu pikapuoliin ja jäbä pääsee vielä pariksi viikoksi touhuamaan päiväkotiin, ennenkuin Tyypinkin loma alkaa. Lupasinkin jo, että Tyypi ensimmäisenä lomapäivänä mennään aamulla klo 10 katsomaan, miten kaikki Sellon kauppojen rullaovet aukeavat samaan aikaan. :) On aika suloista, että Tyyppi tällaista odottaa ja muistuttaa siitä joka päivä.

3 kommenttia:

 1. Ihana kiikuttaja :)

  Nukkuuko beibi omassa huoneessaan alusta lähtien?
  Oikein mielelläni siirtäisin myös meidän pojun omaan huoneeseen nukkumaan jos sellainen olisi - herään pieniinkin ähinöihin ja lähes joka yö olen lämmittänyt ihan turhaan tuota kallista apteekin maitoa kun poju onkin jatkanut uniaan. Ajattelin, että jos me vaikka rantauduttaisiin olkkariin, niin saisi poju oman nukkurauhan :)

  Ihana tuo pöytä ja varmasti tyyppi nautti saadessaan koota sitä kanssasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyppi nukkui ensimmäiset 2 kk:tta meidän kanssa samassa huoneessa ja vähän samaa olen miettinyt beibin kanssa. Tosin hieman epäilyttää miten Tyyppi tulee tähän suhtautumaan, mutta katsotaan. Eiköhän tähänkin jokin ratkaisu löydy. :)

   Muistan myös, kun turhaan lämmitti keskellä yötä pullon ja jäbälle riitti tutti... Silmät ristissä XD

   Poista
 2. Kivalta näyttää!

  Meillä oli tarkoitus siirtää poitsu isomman sisaruksen kanssa nukkumaan ison pojan sänkyyn mut arvaas vaan... Tuolla se tuhisee pinniksessä eikä meinaa luovuttaa sitä vauvalle, muutosta puhumattakaan. Meillä siis pian makkarissa kaks pinnistä, toisessa taapero ja toisessa vauva. Voi jestas, mä sanon... :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!