sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

EDiT!! Brio Waterway

Ei se eilinen päivä kokonaan hukkaan mennyt, vaikka eilen illalla siltä tuntuikin. Vaikka päivään mahtuisi monta ikävää ja kurjaa hetkeä, niin onneksi niitä hyviä ja iloisia hetkiä on aina enemmän. Jostain syystä negatiiviset jutut vain painaa aina päälle enemmän, kuin ne positiiviset. Huh hah hei.

Mainitsinkin jo täällä tehneeni silloin helatorstaina kivan kirppislöydön sieltä pihakirppikseltä. Kasasimme ahkeran apulaisen kanssa lelun ja tiskasimme sen samalla perinpohjin pesuvadissa (tiskaaminen oli Tyypin mielestä paljon mukavampi juttu, kuin lelun kasaaminen) terassilla. Ja eilen iltapäivällä vasta pääsimme testaamaan lelua käytännössä.

Brio Waterway Corinth / 5 € / pihakirppis
Yhtä osaa lukuunottamatta, paketin sisältämät osat olivat kaikki ehjiä eikä kasaaminen ollut turhan hankalaa, joskin äidillä välillä otti näpeille painaa noita tiivisteitä paikoilleen. Ja onneksi se rikkinäinen osa on sellainen, jota leikkiessä ei tarvita. Nyt tänne kaivattaisiin kovasti lisää hellepäiviä, niin Tyyppi ja äiti pääsisivät tällä leikkimään! Sääukolta voisi kysyä: "Mitä Jäbä duunaa?"

EDiT!!

Ohessa vielä muutama tarkempi kuva tästä Waterwaysta.
Judie K kyseli tuliko tässä setissä veneitä mukana ja tosiaan, kuten kuvista näkyy, niin 4 kappaletta veneitä oli paketissa mukana. Oli muuten jännä huomata, että vaikka lelu on Brio, niin muoviosissa on kuitenkin tekstit Plasto Bambola. Tähän voisi varmasti ostaa tällä hetkellä marketeissä myytäviä Plaston pikkuveneitä vielä lisäksi, mutta ainakin tällä hetkellä nämä 4 venettä riittävät oikein hyvin.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo, varmasti meidänkin poju tykkäisi ensi kesänä tuollaisen kanssa touhata :)

  Oliko siinä veneitä mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivittelin vähän postausta. :)

   Poista
  2. Olipas suloisia laivoja. Tuo purjevene on niin söpö!

   Jännä, että brion setissä oli plaston laivoja, mutta kiva jos niitä löytyy tarvittaessa marketeista lisää.

   Poista
  3. Kieltämättä tuo purjevene on tosi söpö. :)
   Ja tosiaan, kaikissa noissa muoviosissa oli tekstit Plastosta.

   Poista
 2. Aivan mahtava kesälelu! Tällaisen kun löytäisi itsekin! Hintakin kohdillaan. Jospa sinne tulevaan omakotitaloon alkaisi sitten metsästää ahkerammin kaikkia pihaleluja, haluaisin meinaan itsellenikin muutamia; puujalat, tikkataulun, hulavanteen, mölkkypelin.. jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D kyllä tämä on ollut kirppislöytöjen parhaimmistoa. Kun vain nyt sääkin suosisi ja Tyypin voisi päästää huoletta vesileikkeihin...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!