lauantai 14. kesäkuuta 2014

Beibille löytöjä Vekarakirppikseltä ja Lanttilasta

Tyyppi kotiutui mummulasta päivän hoidon jälkeen melko kuumana kekäleenä. Kotona kuumemittari kainaloon ja piip piip ilmoitti lukemaksi 39,1 astetta. Että meillä on sitten taas uusi flunssa päällä. Peukut pystyyn, että ei leviä korviin. =/ Aamulla ei olisi kyllä mistään arvannut, että yöunille menisi taasen kipuloinen poika ja mummulassakin oli jäbä painellut reippaasti leikkien aina päiväuniin saakka. Annos buranaa ennen nukkumaanmenoa ja neljän tunnin kuluttua annan setin Paracetamolia. Ärsyttää, miksi meillä tämä sairastelukierre vieläkin jatkuu?!!

No, mutta joo.
Palaillaan vielä hetkeksi eilisiin kirppislöytöihin beibin osalta. Tästä pääset kurkkaamaan löydöt Tyypille.

Bodyjen hinnat vaihdellen 0,80 - 2,50 euron väliltä, koot väliltä 56-68 cm. Etenkin tuo pinkki pupu oli mieluinen.
Vaaleanpunainen takki on kokoa 98 cm / Lanttila / 3 euroa, mutta kyllähän lapset kasvavat. :)
Tuo sininen farkkumekko oli jälleen aivan ihanan pehmoista kangasta / 62 cm / Lanttila / 2 euroa
Alaosia löytyi myös kivasti. 
Parhaisiin löytöihin beibille kuuluu ehdottomasti tuo musiikkimobile / 2 euroa / uudenveroinen, alkuperäisessä paketissa / Lanttila
Smurffi-pyjama 56 cm / 1 euro + 0,10 euroa tuosta smurffi-lakista / Lanttila
Name It-vauvan lakki / 1 € / Lanttila
Alakulmassa pehmoinen velour-puku / 62 cm / Vekarakirppis

Beibille kotiutui siis poikkeuksellisesti eilen muutakin väriä, kuin vaaleanpunaista. Ja löytyi myös muutama yökkäri, ne olinkin ihan kokonaan unohtanut. :) Koska Nella ja nuttu on vielä kiertämättä ja Tavarataivas-viikko jatkuu 18.6. saakka, niin luulen, että ensi viikolla sinne täytyy vielä mennä kiepsahtamaan. Oletuksella tietysti, että Tyyppi paranee inhasta flunssastaan. 3 kommenttia:

 1. Olenkin unohtanut kokonaan mobilen! Sellainen pitänee hommata vielä. Aion mennä sinne blogissa vastikään näkyneelle lastenkirppari Seesamille jonain päivänä katsomaan josko löytyisi :D. Pääsen siis tekemään shoppailuja kirpulle vaikka olin jo asennoitunut, että nyt pidän taukoa :). Tuo sun mobilelöytö on kyllä aika uskomaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta kotona huomasin, että mobilessa oli kaksi hintalappua päällekkäin. Ensimmäinen oli päivätty 8.6 ja hinta oli 8 euroa. Toinen oli 11.6. ja hinnaksi alennettu tuo 2 euroa. Olisikohan myyntiviikko ollut lopuillaan?

   Poista
 2. Olipa mukavia löytöjä, etenkin tuo mobile!

  Toivottavasti Tyypin kuumeilu ei mene korviin (taas!), vaan pysyy oikeasti vain kuumeena. Toivotaan, että huomenna olisi jo parempi päivä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!