maanantai 19. toukokuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Meillä vietettiin aurinkoista viikonloppua aviokin ja Tyypin sairastaessa. Aviokille tarttui rajuna Tyypiltä silmätulehdus ja Tyypille nousi lauantai-iltana nukkumaan mennessä kuume ja soitto Lasten Mehiläiseen (neuvontalinjalle) kutsutti meidät käymään päivystyksessä, koska Tyyppi kuitenkin oli siinä vaiheessa syönyt jo 4 päivää aika paljon antibiootteja. Korvat näyttivät päivystyksessä paremmilta (jesh!) mutta keuhkoissa oli jonkin verran rohinaa. Tyyppi veti myös aikamoiset itkuraivarit, kun sormenpäästä otettiin pika-crp. Ressukka. Diagnoosina ylähengitystieinfektio viruksen aiheuttamana ja Pronaxenia kuumeen alentamiseen.

Kukkalaatikkoon on jo
istutukset suunnitteilla. 
Onneksi meidän viikonloppuun mahtui muutakin. 

Lauantaina aamulla aviokki ja Tyyppi viettivät 1,5 tuntia ulkoillen vähän kauempana olevassa leikkipuistossa ja äiti sai sillä aikaa loikoilla ja niiskuttaa rauhassa. Iltapäivällä vietettiinkin sitten paljon aikaa omalla pihalla ja tekipäs äiti parit tosi pätevät Fisher Price Facebook-kirppiskaupatkin, jotka kotiutettiin lauantaina iltapäivällä (esittelyyn tarkemmin tulossa). Aviokki yhdessä naapurin "puusepän" kanssa jatkoi pihan rakennusprojektia kukkalaatikon osalta ja meidän piha näyttää kyllä niin erilaiselta aikaisempaan verrattuna, että myös naapurit ovat käyneet kyllä sitä myös kiitettävästi kehumassa. :) Grilli on ostoslistalla seuraavana, aika hyvin aviokki on sen hankinnan suhteen mielensä malttanut. On tosin lähdössä poikien kanssa lomareissulle tämän viikon lopulla, joten ehkäpäs ne grillirahat napataan sitten lomarahoista vasta kesäkuussa. 

Toinen FB-kirppikseltä tehty
Fisher Price-löytö: maatila äänillä
ja eläimillä hintaan 10 euroa.
Oma piha tuon 2,5 -vuotiaan Tyypin kanssa on kyllä ihan mielettömän hieno juttu! Etenkin, kun sää hellii ja riittää, että jäbä pistää tarralenkkarit jalkaan ja suuntaa takaovesta pihalle. Onneksi nyt on luvattu tätä lämpöä ja kaunista säätä, on nimittäin aika helppoa myös aamuisin lähteä päiväkotiin, kun ei tarvitse pukea haalaria, pipoa, lapasia, talvisaappaita... Ulos on myös helppo siirtää esimerkiksi nämä Little People leikit, joskin tuntuu siltä, että terassi kerää tällä hetkellä kaiken mahdollisen hiekan ja mullan ja pölyn pintaansa. 

Ajattelin tosiaan postailla huomenissa (ehtiessäni) aiheesta kurkistus Tyypin lelulaatikkoon, tai oikeamminkin lelukaappiin. Iso osa leluista, jotka eivät kiinnosta yhtään, on siivottu Tyypin huoneen kaappiin ja nyt alakerrassa on vain niitä leluja, joilla oikeasti leikitään. Sunnuntaina nimittäin mummi piipahti kylässä ja toi mukanaan... leluja. Kuka olisi arvannut? :) 

4 kommenttia:

 1. Piha on kyllä tosi iso plussa lasten kanssa. Hulluksi täällä tulis yks ja toinen, jos ei välillä vois lähettää mukeloja pihalle. Pieninkin on pihahullu, huudon kanssa välillä sisälle, vaikka nälkä olis ja väsy ja kaikkea muuta... Hyvä silti, kun viihtyy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä juuri täällä tulin ajatelleeksi, että kahluuallas olisi sitten hankintalistalla seuraavaksi. :) Voisin kuvitella sen olevan aikamoinen hitti. Jos vkl:n ennuste hellesäästä pitää paikkansa, niin suunnattaneen mummulan pihalle nauttimaan täysihoidosta.

   Poista
 2. Voi pikkuista sairastajaa :(
  Lelulaatikon kurkistusta odotellessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on napsittu, nyt kun vielä ehtisi postauksen laatimaan... :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!