tiistai 20. toukokuuta 2014

Sunnuntai-aamun kirppislöytö

Kuten eilen jo hieman ajattelinkin, niin ajattelin postata vaihteeksi Tyypin kuulumisia leikkien ja lelujen ääreltä. Ikäähän meidän jäbälle tulee nyt toukokuun lopulla 2,5-vuotta ja onkin jälleen syytä vähän kirjoitella muistiin mitkä leikit ja lelut meillä kiinnostavat tällä hetkellä. Aloitellaan kuitenkin tätä postaus-ajatusta viime sunnuntain aivan täydellisen yllättävällä Hietsun kirppiskierroksen Tosi Isolla löydöllä. :)

Tosi Iso Puh. Kaupat tehtiin aivan ihanan vanhemman rouvan kanssa hintaan 5 euroa.
Aviokin ilme, kun bongasin nallen myyjän jättimäisestä läpinäkyvästä muovikassista (olimme lähdössä pois ja kyseisen rouvan pöytä oli toiseksi viimeinen) ja lause, joka alkoi hieman kiukkuiseen äänensävyyn: "ME EI TODELLAKAAN TARVITA..." Jostain syystä parhaita kirppiskauppahetkiä ikinä. :) Ja Tyypin ilme: priceless

Tyyppi on todella onnellinen uudesta isosta kaverista. Ja nukkuu sen kainalossa. Ja oli hiukan pettynyt, kun ei saanut ottaa sitä mukaan päiväkotiin. 

Aviokki ylsi tänään muuten ihan huippusuoritukseen ja meidän yläkerran kaikkien makuuhuoneiden ikkunoissa on nyt hyönteisverkot! Saa pitää ikkunat auki pelkäämättä sisään eksyviä pienempiä ja isompia pimppareita. Hyönteisverkot kiinnitettiin tarranauhoilla ja verhot ostin Clas Ohlsonilta 5,29 € / kpl-hintaan. Helppo olla huoletonna, kun tiedän, että nyt ampiaiset (horror) pysyvät ulkopuolella. 

4 kommenttia:

 1. Ihana puh poju :) Varmasti on ollut Tyypin mieleen!

  Kiitos hyönteisverkko vinkistä. Viimeyönä kun en saanut nukuttua ja oli tosi kuuma ajattelin mitä ihmettä keksittäisiin ikkunoihin, että kesälläkin voisi pitää niitä auki. Tässähän se vastaus tuli :) Nyt ei vielä ole ötököitä juurikaan vaikka ikkuna onkin ollut yöllä auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Mä pelkään ampiaisia ihan kuollakseni ja nyt, kun asutaan puiden ja puutarhan keskellä, niin niiden sisäänlennoilta ei voi välttyä. Yhden aviokki jo onnellisesti päästi päiviltä. Nyt ei onneksi niitä tarvitse enää pelätä. :)

   Poista
 2. Heh, ihana Puh! Sun pitää ottaa kuva tyypistä ja Puhista yhdessä niin saa vähän käsitystä koosta :).

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!