perjantai 9. toukokuuta 2014

Sadepäivän puuhaa

Täällä satoi ja tuuli hyisesti eilen ihan koko päivän. Ihan kuin olisi ollut lokakuinen syysmyrsky. Ihanaa toisaalta, että siitepölyt saavat kyytiä, mutta toisaalta tylsää, sillä koko loppupäivä päiväkodin jälkeen vietettiin sisällä. Ja sama näyttää toistuvan tänään. Eilen onneksi päässäni välähti ja kerroin Tyypille hakiessani hänet päiväkodista, että tänään rakennetaankin iso junarata olohuoneeseen.

Vielä jouluna ei Tyypin keskittymiskyky riittänyt oikein ollenkaan tähän puuhaan, mutta eilen leikit aloitettiin heti, kun tultiin päiväkodista kotiin. Saatiin hirmuinen kiukkukohtaus, kun leikit piti keskeyttää siksi aikaa, kun piti syödä pinaattilettuja puolukkahillolla ja leikittiin vielä 1,5 tuntia äidin kanssa lisää. Kieltämättä oli aika ihanaa keskittyä vain leikkimään Tyypin kanssa.


Käytännössä leikittiin niin kauan, että Tyyppi ehti juuri ja juuri katsoa Pipsa Possua sen aikaa, että äiti keitti iltapuuron ja sitten olikin jo nukkumaanmenoaika. Tänään aamulla Tyyppi oli sitä mieltä, että ei päiväkotiin tarvitsisi mennä ollenkaan, voitaisiin koko päivä leikkiä junaradalla. :) Niinpä me varmaan tänään leikitäänkin jälleen iltapäivä/alkuilta junaradalla ja rakennetaan vielä isompi rata, kuin eilen.


On todella harmi ettei tätä sarjaa myydä Suomessa enää ollenkaan, onneksi on olemassa Amazon.co.uk ja Ebay:) Toistaiseksi nämä osat varmaankin riittävät, mutta sarja on todella laadukas ja ainakin meidän ~2,5-vuotiaalle juuri sopiva kauko-ohjaimineen.

Tänään ohjelmassa on myös mummun äitienpäivälahjan tekeminen. Ostin valkoisen tyynynliinan, johon Tyyppi saa tekstiilitusseilla taiteilla onnittelut mummulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!