lauantai 24. toukokuuta 2014

Rv 29+2: kuulumisia

Aamukammassa on jäljellä enää 4 piikkiä.

4 työaamua ja sitten se on näkemiin työpöydälle vähäksi aikaa. :) Optio 3:lle työpäivälle heinäkuun alussa on toki olemassa, mutta jos supistelut tähän tahtiin jatkuvat / lisääntyvät, niin nuo kolme päivää menevät jo sitten pitkälti lepotunnelmissa. Tähän mennessä supistelut on saatu hyvin pysymään kurissa, kun en ole liikaa rehkinyt, mutta hiemankin enemmän touhuja (kuten viime lauantainen alakerran lattioiden imurointi- ja pesu-urakka) saivat kyllä aikaan jo sellaisia kiristyksiä, että oksat pois. Sama juttu Tyypin päiväkotiin viemisen kanssa, eli ensi viikolla vielä kolmena aamuna Tyyppi päiväkotiin bussilla ja kesäkuu vierähtääkin sitten (onneksi) autokyydeillä.

Kävin esimieheni kanssa kehityskeskustelua tällä viikolla ja molemmat yksissä tuumin totesimme, että tuskin tässä vaiheessa kannattaa pohtia ammatillisia kehityssuuntauksia, kun olen kuitenkin seuraavat 1,5 vuotta sidottuna ihan muunlaisiin tehtäviin. Mielestäni keskustelu oli kuitenkin hyvä käydä ja niputtaa kulunut "välivuosi" kotihommista pakettiin. Siltä minusta kyllä tuntuu, ihan kuin olisin ottanut välivuoden kotoa ja viettänyt sen työpaikalla. :) Työkavereita tulee ihan mieletön ikävä.

Ensi viikolla onkin helatorstai vapaapäivänä ja perjantai-aamu alkaa neuvolavisiitillä. Toivon ettei virtsa olisi enää tässä vaiheessa sillä yhdellä plussalla proteiinista, kuten joka kerta tähän mennessä, koska nyt viikkoja alkaa olla jo niin paljon. Kaksi plussaa proteiinista näillä viikoilla tietäisikin sitten jo lähetettä tarkempiin tutkimuksiin. Virtsatieinfektiota ei ole eikä muuten ole vasta-aineitakaan muodostunut, joten siihen nähden kaikki hyvin. Valkovuoto on huomattavasti runsaampaa, kuin Tyypin aikana, joten se selittänee edelleen miksi siellä se plussa on joka kerta kummitellut.

Muutoin olotilassa kaikki mallillaan. :) Ei ole helteestä huolimatta turvotuksia, paino oli tänä aamuna 67,5 kg joten eipä ole painoakaan tullut paljon lisää parin viikon takaiseen neuvolakäyntiin nähden, jolloin aamupaino oli tasan 67 kg. Ja joo, beibi vetää edelleen uskomattomia määriä herkkuja!

Aviokki onkin tämän viikonlopun kaverinsa kanssa Riikassa jokavuotisella "poikien" reissulla. Laitoin Tyypin puolesta tuliaistoiveeksi jotain Fisher Price Little People-juttuja, koska ne ovat tällä hetkellä tosi kiva juttu Tyypin mielestä. Itselleni toivoin SJP NYC-hajuvettä, mutta saa nähdä kotiuttaako aviokki näistä kumpaakaan.

Nyt me lähdetään pikkuhiljaa mummulaan, missä Tyyppi pääsee leikkimään serkkunsa kanssa koko päiväksi pihalle ja puljaamaan kahluualtaaseen. Ja testiin pääsee myös se Huuto.net:istä muutamia viikkoja sitten huutamani puhallettava suihku-Puh. :) Luulenpa, että saatte kuvia iltasella meidän tästä päivästä.


Ihanaa hellepäivää kaikille!

1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!