lauantai 3. toukokuuta 2014

Rv 26+2: 96 days 2 go

Alle 100 päivää H-hetkeen!

Suunnataan pitkästä aikaa katsetta vähän omaan napaan. Näen sen oikeastaan parhaiten nykyään peilin kautta. :) Raskausviikkoja on kasassa tänään 26+2 ja oheisessa kuvassa näkyy masu vappuaatolta, eli viikoilta 25+6. Tulevalla viikolla on maanantaina edessä käynti verikokeessa vasta-aineiden osalta ja keskiviikkona neuvolalääkäri. Työpäiviä on jäljellä 19 ennen kesäkuun mittaista lomaa.

Beibi on edelleen aika aktiivinen liikkuja, Tyypin kohdalla istukka etuseinässä varmastikin vaimensi iskuja. Beibi saattaa vääntää mitä ihmeellisempään aikaan (yleensä keskellä yötä) sellaista mamba-sambaa, että äiti on välillä ihan ihmeissään. Saa nähdä millainen aktiivi-tohottaja meille onkaan syntymässä sitten elokuussa. Nyt olo on kuluneen viikon lopulla ollut melko väsynyt ja vappupäivän iltana simahdin jo 19.50 yöunille. Selkeästi piti tankata riittävät yöunet. Supistelua ei ole toistaiseksi ollut samalla tavalla, kuin Tyypistä, mutta toisaalta Tyypistä ne saikulle ajaneet supparit alkoivat vasta tästä hetkestä viikon päästä. Ollaan kuitenkin varovaisen toiveikkaita, josko niitä ei tässä toisessa raskaudessa esiintyisi niin paljon, kuin Tyypin kohdalla.

Olen, kenties asiaa enempää ajattelematta, näköjään työstänyt alitajuisesti sektioon ja synnytyspelkoon liittyviä ajatuksia, sillä välillä mieleeni pälkähtää kirkkaasti ajatuksia, jotka synnytyksessä pelottavat. Näitä olenkin alkanut nyt kirjaamaan myös ylös. Uskon niistä olevan tarvittavaa tukea keskusteluun, jotta voin osoittaa, että olen pyrkinyt käsittelemään ja myös erittelemään pelon ja kammon syitä.

Tänään olemme aviokin kanssa viettäneet kaksinkeskistä kotipäivää. Tyyppi meni jo aamusta mummulaan ja kotiin tulee vasta iltasella. Aviokin kanssa emme ole tehneet oikeastaan mitään. Aamupäivällä käytiin viemässä ylijääneet puuöljyt Kierrätyskeskuksen ongelmajätteisiin ja samalla pyörähdimme kurkkaamassa mitä kaikkea oli tarjolla.

Nämä ostokset yhteensä 7 euroa. 
Tuo Fisher Pricen bussi yhdellä eurolla oli kyllä todellinen löytö. Se oli niin käsittämättömän törkyisen likainen, että oikeasti inhotti poimia se ostoskoriin, mutta tiesin, että sen saa puunattua putipuhtaaksi Tikkurilan maalipesulla ja sen jälkeen vielä Mäntysuovalla. Ja kun se on tuollainen bussi, jonka pyörät rullaavat ihan mahtavasti eteepäin ja takaoven saa auki. Ja Tyyppi rakastaa busseja, joihin saa kyytiin eläimiä ja FP:n ukkeleita.

FP:n puhelimella oli hintaa 2 euroa. Ja jeps, kyllä sekin oli tosi törkyinen. =/ Tuolla hinnalla uskalsin kuitenkin ottaa riskin siitä, että puhelimen saa putipuhtaaksi ja, että uudet paristot saisivat puhelimen pirisemään. Ja jeps, riskinotto kannatti! Fisher Price Brilliant Basic´s-puhelin (ovh alk. 19,90 €) odottaa nyt sitten beibiä leikkimään. Ja Tyyppi varmasti testaa ja ihastuu rämisevään puhelimeen.

Beibille löytyi uusi Benettonin college-paita 2 eurolla (koko ab. 68 cm) ja tuo kuolalappu saatiin lahjaksi jo aikaisemmin. Tuossa ovellisessa lokerikossa oli jotain niin sööttiä, että pakko sekin oli ottaa kotiin mukaan 2 euron hintaan. Luulen, että Tyyppi pääsee parkkeeraamaan sinne autoja ja innostuu, kun ovia pääsee sulkemaan. Jep, Tyyppi edelleenkin rakastaa rulla- ja liukuovia.

5 kommenttia:

 1. Kivaa löytää uutta luettavaa, varsinkin kun aiheet kiinnostaa aika lailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Käynkin aina vastavierailulla blogissasi. :)

   Poista
 2. Hei, löysin juuri blogisi ja mielenkiintoista luettavaa. Itse juuri kirjoittelen blogia esikoisen odotuksesta. :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa edullisia löytöjä tehnyt! Joskus sitä uskaltaa ottaa riskin ja useimmiten se kannattaa. Kiva kun sait puhelimen toimimaan :) Pitääkin lueskella blogiasi enemmän kun aika antaa myöten.
  Minäkin löysin juuri blogisi. Tervetuloa tutustumaan minun löytöihini:
  http://loytojentaika.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!