keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Rv 29+6: aamupala-pakko

Blogeissa kiersi jonkin aikaa sitten paljon arkimeikki-postauksia ja esiteltiin jokaisen bloggaajan omia luottomeikkejä, joita ilman homma ei toimi. Skippaan (ainakin tällä kertaa) meikit ja ajattelin sen sijaan näin rv 30 päättymisen kunniaksi esitellä mun aamupalan, jota ilman yksikään päivä ei käynnisty. Ja joka on ollut jo viikkoja raskaushimotus. :) Onneksi varsin terveellinen sellainen.
Pahoittelen suttuista kuvan laatua. 
Ja sitten ne raskaushormonit osaavat kertoa, että maidon pitää olla juuri tätä Valion maitoa, murojen nimenomaan näitä Corn Flakeseja ja banaanin... No, banaanin merkillä ei sitten ole niin väliä. :) 

Onko teillä muilla odottajilla jotain vastaavia himotuksia, että vain TIETTY juttu on se, mikä toimii?

9 kommenttia:

 1. Himoitsin raskaanaollessani aivan hullun lailla maksalaatikkoa. Ja sitähän en tietenkään saanut syödä. Kun poika oli syntynyt, niin söin maksalaatikkoa monta kertaa viikossa. Ennen raskautta en maksalaatikosta välittänyt mitenkään erityisesti. Aivan raskauden alussa himoitsin hernekeittoa ja söinkin sitä monena päivänä peräkkäin ja sitten tuli täydellinen stoppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hernekeitto, etenkin itse alusta saakka pitkään hauduteltu, nam nam!

   Poista
 2. Mulla oli jokunen aika sitten aamupala himoituksena mysli maustamattomalla jugulla ja banskua päälle :) nyt uusi himotus on Nestlen uudet vehnätyynymurot jonka sisällä on mansikkaa, vadelmaa ja muita marjoja. Aadakin tykkää :) kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Testaan, kun jossain vaiheessa tulee stoppi näihin muroihin. :)

   Ja Tyyppi vetää myös joka aamu aamupalaksi muroja, maitoa ja bantskua. Olen kyllä tyytis, kun Tyyppi syö joka aamu banaania.

   Poista
 3. Mun aamupala (AINA) :D;

  Valio pehmeä rahka, mehukeittoa (maulla ei väliä), mysliä (Rainbow vihreä pussi, pähkinäinen ja marjainen, pakko olla tätä!), ne sekaisin. Ja jos on niin banaani viipaleiksi joukkoon.

  Siis ilman tätä settiä ei vaan aamu käynnisty! :) Ja viikonloppuisin kun mies herää aikaisemmin, se usein paistaa pekoneja ja munia sun muita ja tekee mullekin annoksen, jossa tomaattia, saalattia jne noiden lisäksi. Itselle se on lähinnä yngh, koska rahka <3 <3 <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelinkin silloin joskus vuosi sitten (tms?) siitä, ettei rahka vaan sovi mulle, kokeilin useampaa valmistajaa, mutta kun ne kaikki vaan maistuu mun suussa oudolta. =/ Mut ihanaa, että sullakin on nimenomaan toi Rainbow vihreä pussi! Vaikka mullakin järki sanoo, että ihan samaa rasvatonta maitoa se on Ingmanilla tai Arlalla tai peräti Valion toisessa purkissa, niin mun on pakko saada sitä siitä purkista, jossa lehmä laskee toisella puolella liukumäkeä. =D

   Poista
 4. Pitkin raskautta on ollu eri juttuja: Saarioisten tonnikalapitsa, perunamuussi, nyt jo pitkään tomaatti ruispalan päällä ja viimeismpänä vaniljapehmis! Sinänsä jännä että ennen meinasi jäädä tomaatit syömättä ja vaniljajätskiä en koskaan ostanut! :D Tuo tomaatti ruispalan kanssa on must!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli Tyyppiä odottaessa mansikka-vaniljapehmis :) Nyt en ole jätskiä kauheasti himoinnut. Mutta voi sitä suklaan määrää, mikä on mennyt suusta alas... Miten vielä niin pieni beibi voikaan syödä niin paljon suklaata?

   Poista
  2. No miulle suklaanhimoisella taas on käynyt just niin että suklaa ei oikein uppoa. :D Onneksi nyt tuli huono sää niin pysyy tuo pehmishimo kurissa. Mutta helteellä... ai että. Yksi ilta oli ihan pakko lähteä etsimään jätskikioski. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!