torstai 8. toukokuuta 2014

Beibin vaate-inventaario

Sain vihdoin aikaiseksi vähän inventoida beibin vaatekaappia. Tai oikeamminkin lipaston laatikkoa. Käynnissähän allekirjoittaneella on aviokin vaatekaapin sisällön muutto meidän makuuhuoneeseen ja siten vaatekaappi vapautuu beibin huoneessa oikeaan käyttöön. Haluaisin saada beibin vaatekaappiin myös vaatetangon, en ole vielä ihan varma, että miten sen sinne viritän, mutta kai pitäisi jostain löytää säädettävä tanko, jonka voisi kiristää paikoilleen? Hyvällä tuurilla tuo leveys voisi olla jokin standardi ja siten voisi ostaa vain paikoilleen ruuvattavan tangon.

Raidallinen body (Lindex), lakit ja sukat (HM) ovat uusina ostettuja. 
Beibille löytyy tällä hetkellä 4 kpl 50 cm kietaisubodeja, 2 lakkia ja 3 paria pikkuisia sukkia. :) Kahdet tai kolmet 50 cm pöksyt voisivat olla paikallaan?

Pilkullinen (Lindex), vaaleanpunainen ja vaaleanpuna-raidallinen (HM) body ovat uusina ostettuja.
56 cm bodeja löytyy myös 4 kappaletta. Tuolla keskellä oleva Esprit onkin 62 cm, eksyi väärään kuvaan. 56 cm pöksyjä löytyykin sitten runsaammin. Vinkkejä kiitos otetaan vastaan siitä, miten velourin saa pysymään pehmeänä pesusta toiseen? Meillä ei ole kuivuria, ilmeisesti olisi syytä lingota velouriset mahdollisimman kovilla kierroksilla?

Uusina ostettuja valkoiset Hello Kitty-pyjamat (HM) sekä punaiset Bamse-housut (Lindex).
Tyypin vaatekaapista kiertoon pääsee tuo ihana mintunvihreä velour-haalari. Oikein odotan, että beibi pääsee sitä kokeilemaan sitten syksymmällä. 62 cm bodeja on ostoslistalla, tällä hetkellä niitä löytyy vain kaksin kappalein, samoin muutamat alaosat. Olen tässä vähän tuumaillut, että varmaan vasta koossa 68 alan ostaa pään yli pujotettavia bodeja, muistelen, että Tyypin kanssa vaatteiden vaihto pään yli pujotettavien bodien kanssa oli aikamoista taistelua. Pyykkikorissa pesua odottelemassa on myös kahdet 62-68 cm housut, jotka kyllä kokonsa puolesta ennemmin tuota 68 cm.


Alaosia on löytynyt muutamat kokoluokassa 74 cm. Niiden hankinnalle ei ole turhaa kiirettä, mutta kirppistellessä on aina hyvä pitää silmät auki myös isompien kokojen varalta. Kuten tämän ihanan 86 cm Puh-hamosen kohdalla kävi. Tämä hamonen löytyi muuten itsepalvelukirppis Dooriksesta, joka on nyt tosin jo ehtinyt lopettaa Leppävaarassa. Hinta oli 3 euroa. Kirppikset on kyllä ihan parhaita!
Tämäkin takki lähtee kiertoon Tyypin vaatekaapista, koko 74 ja on eräs suosikkejani Tyypin vaatekaapista. Jotenkin ihanan sporttinen väritys ja malli. :) Tätä en varmaan raaski laittaa kiertoon vaan jää sitten säilöön.

Siispä, muutamat 50 cm alaosat, 56 cm pyjamia, 62 cm kietaisubodeja ja muutamat alaosat sekä pari pyjamaa lisää. Jee, hyvällä omallatunnolla siis kirppistelemään!

6 kommenttia:

 1. Rautakaupasta saa ostettua vaatetankoa ja ruuveilla kiinnitettävät seinäkiinnikkeet tangolle. Tangon joutuu tosin itse sahaamaan rautasahalla sopivan pituiseksi, mutta mutten tosi helppo homma.

  Ihania tyttömäisiä vaatteita :) meilläkin esikoinen on poika ja nyt jännitetään kesäkuun rakenneultraa, että saadaan tietää kumpi on tulossa. Toisaalta poika olisi "edullisempi", mutta olisi myös ihana päästä ostelemaan tyttömäisiä vaatteita ja ihania mekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa kyllä mikä on beibin ja Tyypin äidin lempiväri. :)

   Poista
  2. Ja kiitos ilmiselvästä vaatetanko-vinkistä, ei tullut tämän blondin mieleen...

   Poista
 2. Mä en ole katsonut vielä oikein mitään valmiiksi. Poitsulta tietty on jäänyt vaatteita, jotka onneksi on puhtaita ja varastoituna. Mammaloota tuli toki pari päivää sitten, joten sieltä nyt ainakin jotakin löytyy. Mä kun en ole yhtään jaksanut kirppistellä, mikä on kyl vähän sääli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppistely on nykyään mun suosikki-rentoutumiskeino. Parasta, kun koskaan ei tiedä mitä eteen tulee. :)

   Poista
 3. Ihania pinkkejä! Voi kun itsekin tietäisi kumpi tulee niin voisi ostaa kunnolla jompaa kumpaa. Toki olenhan minäkin aika lailla ostanut molemmille sopivaa, siis että on tosi poikamaista ja vastapainoksi tosi tyttömäistä. Vauva saa sitten vaan kärsiä nahoissaan ja käyttää :D. Vai käyköhän siinä niin, että ne toiselle sukupuolelle paremmin sopivat jäävät kuitenkin käyttämättä? Katsotaan. Suloisia on kyllä noi pinkit pöksyt (innostuin itsekin ehkä hieman liikaa pienten housujen kanssa, niitä ainakin riittää nyt pieninä kokoina, kröhöm :D)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!