perjantai 25. huhtikuuta 2014

Voi Hattentatti: Tyypin huone ja makuuhuone

Pesänrakennusvietti on herännyt. Ja se kohdistuu tällä hetkellä voimakkaimmin lastenhuoneisiin, ei kai yllätys? :)

Meillähän on koti kahdessa kerroksessa ja tähän saakka yläkerran Tyypin huoneen käyttö on rajoittunut lähinnä nukkumiseen ja beibin huone taas... No, se näyttää VIELÄKIN ihan varastohuoneelta!

Että mulla sattuu silmiin noin kellertävät oven karmit. =/
Nyt vinkatkaapas ruudun siltä puolelta millä maalilla saisin nuo helposti maalailtua valkoisiksi!
Tyypin huone on kaivannut mielestäni jo pidempään jotain uutta ja houkuttelevaa. Muuttaessamme sain siirrettyä edellisestä kodista Tyypin huoneesta osan ihanista sisustustarroista uuteen huoneeseen, mutta Tyyppihän vikkelänä poikana rapsutteli ne yksi kerrallaan irti nukkumaan menonsa jälkeen ja niitähän sitten kerättiin yksitellen sängyn alta, patjan alta, patterin välistä ja heitettiin pois.

Kovin on tyhjän ja valkoisen näköinen tuo sängyn viereinen seinä. 
Tuo valkoinen seinä on ärsyttänyt Tyypin äitiä ihan tosi paljon ja tosi pitkään. Tauluja en niin mielelläni Tyypin huoneeseen, saati sängyn yläpuolelle ole halunnut laittaa, koska takaraivossa elää jatkuva pelko siitä, että keskellä yötä se kuitenkin tipahtaisi Tyypin niskaan.

Niinpä Google avuksi ja hakusanoiksi sisustustarrat ja lastenhuone. Ja hakutuloksista klikkaus uuteen tuttavuuteen eli Hattentatti-verkkokauppaan ja sieltä valitsemaan yli 200 tarran valikoimasta mieluista mallia Tyypin huoneeseen. Pojalle sopiva setti oli ehdottomasti ajoneuvoilla kuvitettu ja oikeastaan mielellään lentävillä sellaisilla, koska Tyypin seinässä oli muutama tähtönen vielä tuikkimassa. Eli, tattadadaa:Samalla kertaa käännettiin Tyypin sänky ympäri ja purettiin ylimääräinen turvalaita-viritys pois, eli nyt Tyyppi nukkuu ihan "oikeassa" taaperosängyssä. Tyyppi sai tietysti osallistua huoneensa päivitysprojektiin ja oli kyllä niin ylpeä saadessaan painaa tarroja paikoilleen ja nostaessaan sänkyä toisesta päästä yhdessä äidin kanssa. 


Tilaus Hattentatista käsitti muutakin, kuin pelkästään Tyypin huoneen sisustustarrat.


Nyt, kun tiedossa on, että beibi on tyttö, niin pitihän beibin huoneenkin seinille löytää laitettavaa. Ja mielellään vaaleanpunaista, herttaista ja suloista. Ja löytyi! Eiköhän siis beibinkin huoneesta tule pikapikaa tässä huumassa teille kuvia nähtäväksi.


Joku myös saattaa muistaa, että inhoan meidän vaatekaappeja ja joskus muuton aikoihin haaveilin peräti dc fixaavani kaikki vaatekaappien ovet valkoisella fixillä, jotta saisin niistä mieluisammat. Lattiasta lähes kattoon ulottuvien ovien fixaaminen olisi kuitenkin aikamoinen homma, joten piti keksiä jotain muuta. Jokin pieni juttu...

Taas tuo keltaisuus kummittelee.
Tuohon television viereen olisi siis suunnitteilla se omin jaloin seisova kokovartalopeili.

Aikas ihana, eikö...?Olen kummastellut monessa eri kaupassa ja fb-ryhmissä myytävien sisustustarrojen mielestäni aika korkeaakin hintatasoa ja kuitenkin myös huonoksi osoittautunutta laatua. Esimerkiksi se Bauhausista taannoin Tyypin huoneeseen ostamani (ja erittäin huonolaatuiseksi osoittautunut...) viidakko-setti maksoi 29,90 euroa ja Tyypin huoneessa paikoilleen laitosta lähtien repsottanut Nalle Puh-tarrakin osoittautui kyllä sekin todella huonolaatuiseksi. Siksi olen niin tosi iloinen, kun nämä tarrat ovat olleet sekä hinnaltaan, että laadultaan kohdallaan!

Pinkin kukkasen hinta on 16,90 euroa ja lentokonesetin samaten 16,90 euroa. Tarrat asettuivat helposti paikoilleen ja myös uudelleen asettelu on mahdollista. Itse huomasin tässä (yhtä lentokonetta siirtäessäni), että hiustenkuivaajalla tarran lämmittäminen auttoi irrotuspuuhassa, kun tarra oli ehtinyt olla jo jonkin aikaa paikoillaan. 


Sisustustarra-valikoimasta omia suosikkeja pääsee kätevästi valikoimaan tästä!

2 kommenttia:

 1. Hei onpas tuolla ihania tarroja, pitääkin käydä meille tilaamassa jotain kun pian pitäisi alkaa laittamaan tulevan pikkusiskon huonetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan? :)
   Mä päätin vielä hieman jatkaa tuota meidän makuuhuoneen vaatekaappien kuviota. Ja tosiaan beibin huoneestakin tulee ihan uudenveroinen, kunhan nyt aviokki vielä saa aikaiseksi kanniskella hoitopöydän paikoilleen ja ylimääräiset kirjahyllyt huoneesta pois. Mä niin jo odottelen teidän lastenhuoneiden kuvia!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!