torstai 3. huhtikuuta 2014

Rv 23 eli 22+0

Uusi raskausviikko starttasi tänään. Tänään siis käynnistyi rv 23 eli kasassa on 22+0. Tuntuu jotenkin todella oudolta, että raskausviikkoja kertyy viikko toisensa jälkeen ja viikot vain sujahtavat ohitse. Huomenna aamulla on neuvola-käynti ja jälleen huomenna ollaan omatoimisia, eli paino, verenpaine ja pissatesti tehdään itse. Paino on kotivaa´alla ollut mukavasti siellä alle 62 kg:n tuntumassa ja veikkailenpa, että huomenna neuvolan vaaka näyttää lukemaksi vähintään 64 kg, kun lukema otetaan mammafarkut jalassa ja aamupala syötynä. :) Tekisi melkein mieli ilmoittaa vaa´an lukemaksi kotivaa´an lukema, kun se vaatteet päällä otettu ei kuitenkaan ole mitenkään realistinen.

Kotiutin itselleni Huuto.netistä uuden Anita Baby Beltin, koska Tyypin odotusaikana käyttämäni vyö ehti kulua varsin käytetyn oloiseksi. Hintaa huudolle postikuluineen tuli 16,50 euroa, joten tähän olen kyllä tosi tyytyväinen. Masulla kuitenkin alkaa olla jo sen verran kokoa, että se "roikkuva" tunne on kovin epämiellyttävä.

Masukuvia on ollut yllättävän haastava ottaa, koska täällä ei enää niin uudessa-kodissa meillä ei ole kokovartalopeiliä. Olen haaveillut pitkään sellaisesta omilla jaloilla seisoskelevasta lattiapeilistä ja nyt, kun Ikean valikoimiin olen vallan ihastunut, niin tämän peilin voisin meille kotiuttaa:

Kuva lainattu täältä.
Tulevan viikonlopun aikana tosin sujahtaa sellainen tuhannen euroa terassin rakennusvarusteisiin, joten ehkäpä en aviokille tässä ennen terassin valmistumista käy kovasti ehdottelemaan reissuja Ikeaan. :) Aviokki myös odottaa varmaan eniten sitä, että pääsee grilli-ostoksille. Ja minä puolestani odotan kovasti sitä, että pääsen tekemään kesäkeittiöön ruokaa. Täytyykin muistaa nappailla tästäkin projektista (jonka rakennustöistä olen itseni ulkoistanut evakkoon anoppilaan Tyypin kanssa) kuvia.

Nyt vähän iltapalaa, eli muutama anopin tekemä sämpylä ja "kakki-meuuu" eli katti-mehua. :)

2 kommenttia:

  1. Mä mittasin painon aina aamuisin kotona ja merkkasin sen neuvolakorttiin, juurikin siksi, että vaatteet ja päivän aika syödyt ateriat nosti painoa joskus useammillakin kiloilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah, sitten teen minäkin niin! :) Josko vaikka luultaisiin kyseessä olevan jotain huolestuttavaa, jos paino olisi noussut kilotolkulla.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!