keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Masukuva 24+6


Jos en ole tarkkana, ehtii tämä beibin raskaus olla ohi ennenkuin huomaankaan. Niinpä täytyy nyt ryhdistäytyä ja yrittää muistaa viikottain napata noita masukuvia talteen. Vasemmalla siis tänään napsaistu kuva. Tyypin kohdalta kuva lähes vastaavilta viikoilta löytyy tästä postauksesta.

Työpäiviä on itsellä jäljellä enää 25 ennen kuukauden mittaista kesälomaa. Sitten töitä olisi 1.-3.7. ja 4.7. alkaa äitiysloma. Ennen omaa äitiyslomaani, ehtii töistä jäädä hyvä ystäväni KT mammalomalle ja toinen työkaverini puolestaan jäi tänään mammailemaan. Muutoksia siis edessä meidän työporukassa, saa nähdä millaiseen tiimiin paluu sitten koittaa vuodenvaihteessa 2016.

Olen muutenkin pohtinut tässä, että palatessani töihin sitten tämän beibin äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen, niin haluan alkaa panostaa omaan uraani ja etsiä sellaisen työn, jossa voisin kehittää itseäni ammatillisesti eteenpäin. Viihdyn toki nykyisessäkin työssäni, mutta se ei ehkä kuitenkaan ole ihan sitä, mitä näen itseni tekemässä 10 vuoden kuluttua. Tietysti, kun meillä suunnitelmissa oli toinen lapsi, niin ei olisi ollut kovinkaan järkevää kuluneen vuoden aikana lähteä etsimään uusia haasteita, vaan vasta sitten, kun niihin on mahdollisuus panostaa täysillä.

Olo on suurimman osan aikaa vielä ollut kaikin puolin hyvä. Joka arkiaamu tulee harrastettua reilu puoli tuntia hyvää liikuntaa, kun vien Tyypin rattaiden kera päiväkotiin, mistä olen tosi tyytyväinen. Tyypin kohdalta jäin kahden viikon mittaiselle sairaslomalle rv 27+0. Siihen olisi aikaa tässä raskaudessa reilu 2 viikkoa, toiveikas olen, että sinne saakka "selvitään" ilman suurempia ongelmia.

1 kommentti:

  1. Kiva kun "muistuttelit" masukuvista, pitäis itsekin ottaa ahkerammin. Jospa huomenna, nyt illasta kun masu tuntuu valtavalta. ;D

    Mulla on urahaaveet ihan naftaliinissa, vaikka toki olis kiva tietää jo mikä musta tulee isona. No, ehkä vielä ehtii...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!