maanantai 28. huhtikuuta 2014

EDiT!! Makuuhuoneen vaatekaapit muutoksen kohteena

Kuten eilen kirjoittelinkin vastauksena Annun kommentiin, meidän makuuhuoneen vaatekaapit eivät ulkonäöltään edelleenkään miellytä allekirjoittanutta. Koska kaappien kokonaan poisrepiminen ja korvaaminen liukuovikaapistoilla ei valitettavasti ole edelleenkään vaihtoehto, niin piti keksiä jotain muuta. Jynssäsin kaapit puhtaiksi ja valkoisiksi muuton jälkeen ja pidän todella paljon tuosta uudesta sisustustarra-kukkasesta ovessa. Yläkaappien yläpuolella oleva kellertävä "yläsokkeli", joka on noin 16 cm korkea, on kuitenkin rikkonaisine jälkineen kiusannut nyt huolella muutaman viikon ajan.


Aika inhat jäljet tuolla vasemmassa reunassa.
Miten en tätä tuunaus-ideaa olekaan saanut aikaisemmin? 
En jaksa enää muistaa, että miksi, mutta koska keittiön kaapista löytyi lähes käyttämätön rulla valkoista dc fix:iä, niin aloitin fixaus-urakan.

Kyllä se ero vaan valkoisen ja keltaisen välillä on huomattava.
Kukkanen on ostettu Hattentatti-verkkokaupasta. 
Liitoskivut ovat näköjään päättäneet pesiytyä tänne, joten puolet fixattuani tajusin, että on ihan turha kuvitellakaan kiipeilevänsä enää ja fixaan kaapin loppuun sitten tänään.

EDiT!!
Tältä näyttää valmiiksi fixattu kaappi yläsokkeleineen. Yllättävän helppoa puuhaa tuo fixaus. :) Taidan fixailla Tyypin ja beibinkin huoneiden kaappien yläsokkelit.

Valkoinen on valkoinen.
Mun suosikkiväri vaatekaappien yläsokkeleissa. :) 
Tänään olisi tarkoitus myös piipahtaa Bauhausissa ja Plantagenissa etsimässä ruukkuja pihalle ja istuttaa kukkia. :) Pihakin alkaa siis valmistua.

Ruukut ja orvokit Bauhausista, koristekivet Plantagenista 15 kg / 9,99 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!