perjantai 18. huhtikuuta 2014

Lyhennetyn työpäivän iloja

Eilen kiirastorstaina, allekirjoittanut sai nauttia lyhennetyn, viiden tunnin mittaisesta työajasta. Ottaen huomioon, että muutenkin olen työpaikalla vasta klo 09 jälkeen, niin eilinen päivä oli kyllä todellakin sieltä lyhyimmästä päästä, sillä työaika päättyi klo 13. Puolitoista tuntia kilahti miinusta kellokorttiin, mutta läksin silti töistä pois klo 13 jälkeen. Ehtiihän noita miinuksia kuitata takaisin tässä vielä jäljellä olevan vajaan 1,5 kk:n aikana.

Tyypin päiväkodissa oli eilen isovanhempien päivä, joka alkoi klo 13, joten luvassa oli ihan omaa aikaa ja päätinkin käyttää sen itseäni miellyttävällä tavalla ja suuntasin Olariin Nellaan ja nuttuun kirppiskierrokselle. Oli niiiiin vähän ihmisiä kirppistelemässä, että sain kerrankin penkoa pöydän toisensa jälkeen kaikessa rauhassa. Löytöjä kertyi kaksi muovikassillista (pääasiassa vaatteita) ja rahaa kului yhteensä 24,50 euroa.

Tyypille löytyi ihan huiput shortsit (1,5 €) joko tulevaksi tai sitten vasta vuoden päähän kesäksi.
2 uutta ihanaa Puh-karhua á 2 euroa (pitäisi vissiin napata kuva Tyypin Puh-kokoelmasta ;)) ja tuo ihastuttava 104 cm Mikki Hiiri -paita eurolla. Karhut ovat uudenveroisia, hölmö salama näköjään vähän valotti yhdessä auringon kanssa. 
Beibille kietaisubodeja 2 euroa (56/62 cm) / kpl, potkuhousut eurolla (56 cm)
ja nallepyjama (62 cm) 0,50 euroa.  
Tämän kirppistelyn mansikka oli tuo ihana college-kankainen Polarn O Pyretin mekko (62 cm), joka oli 50% alessa, eli hintaa sille jäi 3 euroa. Voin tunnustaa, että niin ihana, kuin tuo olikin, niin 6 eurolla se ei olisi lähtenyt mukaan.
Lisäksi paljon vaaleanpunaisia housuja. :) Voi meidän beibiä, tietäisipä vaan, miten äitinsä on hurahtanut pinkkiin!
Lisäksi tuo Hello Kitty-pehmolelu (uusi, paketissa) kustansi 3 euroa. 
Luulenpa, että siinä missä Tyypille kertyy Puh-karhukokoelmaa, niin beibille voisi kertyä yksi jos toinen noita Hello Kitty-pehmoja.

Kirppistelyn jälkeen aviokki soitti ja kertoi, että piipahtaa hakemaan minut kirppikseltä, koska Tyyppi oli ilmoittanut mummulle tämän ollessa lähdössä päiväkodista, että hän lähtee mummun mukaan. :) Niinpä sovittiin treffit mummun ja Tyypin kanssa intialaiseen ravintolaan ja käytiin syömässä. Tyyppi malttoi todella hienosti keskittyä katselemaan ikkunasta ulos ja syömään riisiä kastikkeella sekä Naan-leipää ja vastapäisen kauppakeskuksen liukuovet saivat (kuinkas muutenkaan) haltioituneen silmäparin seuraajakseen. Edelleenkin meillä siis liukuovet, rullaovet, pyöröovet, kauppojen portit ovat Tyypin suosiossa.

Nyt lähdetään pikkuhiljaa kohtapuoliin anoppilaan pääsiäispäivälliselle. Siellä on kuulemma Tyypillekin luvassa Kinder-suklaamunan etsimistä, kerta pääsiäispupu oli sen käynyt piilottamassa.
Mukavaa pitkäperjantaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Hmm. Mulla on yllättäen kaikkea vauvaisaa ja vaaleanpunaista tuolla kaapissa. Mm. Pinkki Hello Kitty karvalakki joka olis ollu TuVelle sopiva viime kesänä, eli on käyttämätön..

    Kiinnostaako?

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!