tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lelulöytö Lidl:stä

Toissaviikolla Lidl:in mainoslehtisessä esiteltiin sellaisia puulelu-settejä hintaan 11,99 euroa. Setit tulivat myyntiin viime viikon maanantaina ja
u-n-o-h-d-i-n sitten totaalisesti koko asian tuon kyseisen viikonlopun terassin rakennushuuman vuoksi. Tänään aamulla käveltiin Tyypin kanssa tuohon meidän lähi-Lidl:iin ja mikä yllätys olikaan, kun lelusettejä oli vielä myynnissä kaksin kappalein.

Valitsin Tyypille eläintarha-aiheisen setin ja lounaan jälkeen vielä ennen päikkäreitä jäbä sai avata paketin. Plussaa siitä, että setin voi pakata kannettavaksi "laukuksi" ja kaikki puulelut oli pakattu sisällä vielä silkkipaperiin, niin jokaisen paperin sisältä paljastui uusia hahmoja. Tuo paketti itsessään on myös todella tukevaa pahvia, joten ei ole pelkoa siitä, että se ihan heti Tyypin hyppysissä hajoaisi. Mikä riemu!

Sisältä löytyi 21 puuosaa, muun muassa kymmenkunta erilaista eläintä.
Hyvää yötä!
Tyyppi suostui lopulta (puolisen tuntia leikittyään) menemään päikkiksille, kun sai ottaa laukun mukaan. Ja kun äiti sai vakuuteltua, että heti päikkisten jälkeen saa jatkaa leikkejä. Ja kun Tyyppi sai peitellä laatikon päiväunille. :) On tuo Tyyppi kyllä kekseliäs. Tunnin(?) mittaisten päiväunien jälkeen Tyyppi heräsi ja huuteli alakertaan heränneensä. Ei malttanut nukkua pitempään, kun uusi lelu oli odottamassa pöydällä ja myös muovailuvahat jäivät tänään paitsioon. Lelu piti myös peitellä yöunille.Yleensä näillä palikoilla on
ollut aika kova hintapyyntö
kirppiksillä, joten 3 euroa
oli oikein iloinen yllätys. 
Olen menossa Jäähallin kirppikselle myymään ensi maanantaina ja aika paljon Tyypin vauva-aikaisia leluja ja vaatteita lähtee myyntiin. Tyypin vaatekaappi kun on kuitenkin ollut aika poikamainen... Joitakin vaatteita ja leluja tietysti säästän beibiä varten ja nyt viime lauantaina itse asiassa löysin Akseli-kirppikseltä 3 euron hintaan Fisher Pricen ABC-palikat. Tyypillä oli näistä A- ja C-palikka pienempänä ja ne olen jo tainnut antaa eteenpäin, mutta nyt on sitten koko setti odottamassa beibiä! :) Vähän samaa nostalgia-hakuisuutta, kuin silloin, kun metsästän niitä leluja, joilla olen itse muksuna leikkinyt.

Joista puheen ollen, löysin vihdoinkin sen Kinder-pingviinisetin (vuodelta 1992), tai no yhdeksän kymmenstä pingviinistä hintaan 5 euroa FB:n Kinder-ryhmästä.

4 kommenttia:

 1. Mä katoin aadalle tota samaa eläintarha settiä Lidlistä , mut jätin ostamatta :/ pitääkin käydä huomenna kattomassa jos niitä viellä oliskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Tyyppi on kovasti innostunut nyt leikkimään erilaisilla ukkeleilla ja hahmoilla. FP:n koulubussi taitaa olla ylivoimainen suosikkilelu niin kotona kuin päiväkodissakin, sen kyytiin kun mahtuu monen monta matkustajaa niin sivu- kuin takaovestakin. Rakenneltiin lisäksi bussipysäkki penkkeineen Duploista ja johan on pitkä leikkihetki taattu.

   Poista
 2. Mä ostin myös tuon saman Lidlistä ja oli kovasti suosittu. Vähän epäilytti ostaa taas lisää krääsää, mutta oli kuitenkin hyvä ostos ja hahmoilla on paljon leikitty. Olin aiemmin ostanut kirppikseltä rekan, jossa pitäisi voida kuljettaa pikkuautoja, mutta yllättäen meidän pikkuautot eivät mahtuneetkaan sen rekan kyytiin ja voi sitä suunnatonta riemua, kun nuo pienimmät eläinpalikat mahtuivat kyytiin. Sinne sai ruokaa ja eläimiä kuljetukseen. Leikittiin että eläintarhaan tuotiin uusia eläimiä. :) Olen kyllä paljon ostanut Lidlistä leluja, kirjoja ja vaatteita. Hyviä löytöjä on tullut tehtyä edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä täällä hankkiudun paraikaa eroon "krääsästä" :)
   Toivottavasti kauppa käy maanantaina.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!