sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ulkomailta: Winstanleys Pramworld

Selvittelin tässä huvikseni mahdollisuutta tilata ulkomailta noita haaveilemiani Phil & Teds Navigator-vaunuja sekä Maxi Cosin turvakaukaloa ja telakkaa, koska käsittääkseni ulkomailta tilatessa valikoima voi olla huimastikin laajempi ja mukavana bonuksena, koko paketin hinta huimasti edullisempi. Niinpä kaipailisin ruutujen toiselta puolen vinkkejä ja mahdollisesti kokemuksiakin ulkomailta ostetuista vaunuista ja turvakaukaloista. Jos ostit, niin mistä? Mikä oli toimitusaika ja osoittautuiko kauppa luotettavaksi kaikin tavoin? Kaikki tieto otetaan lämpimästi vastaan. :)

Googlailin eilen itse ja Vau:n keskustelupalstalla oli suositeltu Winstanleys Pramworldia, joka sijaitsee Englannissa ja joka toimittaa ostokset Suomeen. Naputin testiksi tilauksen, johon tulisi siis Maxi Cosin kaukalo, telakka ja nuo ihanat vaaleansiniset vaunut sisarusistuimella varustettuna sekä adapterit, joilla kaukalon saisi vaunuihin kiinni.

Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.
Hintaa toimituskuluineen tulisi yhteensä 635,44 puntaa eli viimeisimmällä Kauppalehden valuuttakurssilla 774,60 euroa. Säästöä kertyisi joka tapauksessa ainakin 250 euroa, ylikin jos vertaa Baby Style-verkkokaupan hintoihin (kaukalo, telakka ja rattaat sisarusistuimella yhteensä 1036 euroa). Toki jos ruudun sillä puolella joku olisi luopumassa omista hyväkuntoisista P&T-rattaista, niin tänne saapi vinkkailla!

9 kommenttia:

 1. Me varmaan tarvitaan Navigatoreita vielä elokuussa, mutta muuten olisin kyllä voinut ne myydä teille :) Mun tuttu on tilannut turvaistuimia Virosta ja toiset tutut taas P&T:t Saksasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D
   Ehdin googlailla kaksi saksalaista nettikauppaa, mutta kummastakaan ei kyllä P&T-rattaita löytynyt Suomea edullisemmin. =/

   Poista
 2. Meillä on tuo Maxi Cosin turvakaukalo + telakka, se on kyllä todella kätevä kapistus! Telakassa sen saa erittäin näppärästi napsauttamalla autoon, mutta voi myös laittaa pelkästään turvavyökiinnitykselläkin jos matkustaa ilman telakkaa. Lisäksi tuo on meillä yhteensopiva Teutonian rattaiden kanssa.

  Noita kyseisiä tuotteita en ole koskaan netistä katsellut, mutta kannattaa kokeilla saksalaisia nettikauppoja sillä niissä on usein hyviä tarjouksia. Tosin saksan kielen taito on edellytys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän on tuo Gracon kaukalo ja telakka, ja ne toimivat ihan samalla idealla ja ovat tosi kätevät, mutta kun ne eivät sitten ole yhteensopivia P&T-vaunujen kanssa... =/ Mur.

   Poista
 3. Minä tilasin Maxi Cosin Pebble kaukalon ja Family fix telakan Amazon.co.uk:sta. Toimitus on ilmainen (n.1-2 viikkoa) ja maksoivat n.275e yhteensä. Suomessa ovh tuolle setille taitaa olla 470e kieppeillä, joten säästö oli huima. Voin suositella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista!
   Tosiaan Maxi Cosit löytyivät todella edullisesti Amazonista, joten sieltä ne taitavat meillekin sitten kotiutua.

   Jostain syystä Phil & Teds-rattaita ei toimitettu Suomeen, olisi kiva jos Amazonissa pystyisi jotenkin rajaamaan sen, että hakutulokset olisivat vain sellaisilta, jotka voivat toimittaa Suomeen. Tai siis, en ainakaan ole löytänyt sellaista rajausvaihtoehtoa.

   Poista
 4. Miksmiksmiks en osaa jo päättää mitkä vaunut olis meille ne parhaimmat... Mitä itse katselin nettikaupoista noita vaunuja niin suht samaa hintaluokkaa ne itse vaunut tuntuu olevan muuallakin. Tietenkin jos tilaa kaukalon ja muuta niin sitä eroa voi syntyä enemmän. Itse oon niin malttamaton että jos/kun päätän mitkä ostetaan niin kävelen kauppaan ja osoitan että haluan noi tuosta nyt heti.

  Miten muuten onko sulla tiedossa että voiko niitä vaunuja helposti käyttää niin että vauva/pienempi lapsi istuu siellä alhaalla ja sitten isompi nousee pois siitä yläistuimesta? Kun meille kaupassa sanottiin että isompi lapsi aina edessä, mutta meillä tyttö ainakin kävelee, istuu vaunuissa, kävele eli se pääistuin olisi aika usein myös tyhjä. Vai meneekö vaunuista silloin tasapaino ja ne kippaa taaksepäin?

  VastaaPoista
 5. Itse olen tilannut P&T:n Sportit Englannista ja sain ne huomattavasti edullisemmin kuin Suomesta. Sain kaksi suositusta ostopaikaksi; peppermint tai Oliver's babycare. Tämä tilaus tapahtui jo kesällä 2010 ja silloin ainakin nämä kaksi paikkaa toimittivat Suomeen. Tein tilauksen Oliver's babycaren kautta ja rattaat lisätarvikkeineen oli meillä kolmen päivän päästä. Kannattaa tsekata nämä paikat, jos toimittavat edelleen Brittien ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 6. Ootkohan jo tilannut? :)
  Mutta Babystylessä nyt alet Nav1:stä.
  Me tilattiin vähän samantyyppiset tuplat just tuolta Pramworldista, katsotaan miten tulee perille :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!