maanantai 3. maaliskuuta 2014

Täyslaidallinen

Voi luoja, minkä taudin sainkaan! Tuntuu jotenkin siltä, että nykyään en enää sairasta mitään pieniä nuhia, vaan flunssa on aina poikkuksetta täyslaidallinen. Onneksi kuitenkin näitä flunssia tulee sairastettua suht harvoin. Aina välissä ehtii unohtaa miten kamalaa tämä onkaan.

Onneksi Tyyppi on vihdoinkin toipunut (seuraavaa tartuntaa odotellessa...), tänään oli vielä mummulassa hoidossa, mutta huomenna aamulla pääsee taas mukaan päiväkodin rientoihin. Ja äiti saa paljon tarvittavaa lepoa. Onneksi on auto. Meiltä on noin 10 minuutin kävelymatka bussipysäkille ja pakko se on myöntää, etten mitenkään päin jaksaisi julkisilla viedä Tyyppiä tässä kunnossa päiväkotiin. Onneksi on auto. :)

2 kommenttia:

  1. Juuri kirjoittelin että miten meilläkin TAAS sairastetaan ! Nää flunssat raskaana ollessa tuntuu jotenkin niin paljon pahemmilta. Paranemisia :)

    VastaaPoista
  2. Mulla taas tässä raskaudessa ei ole ollut yhtä ainuttakaan flunssaa (nyt varmaan sitten heti tulee kun manaan) joka on taas mulle outoa. Luulen et se johtuu ihan siitä et mulla on ollut ihan hillitön appelsiinihimo koko talven ja usein oonkin syönyt 2-3 per päivä :D Mut kiva että teillä poika voi jo paremmin, meilläkin toivottavasti neit pääse tarhaan jo ens viikolla!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!