torstai 27. maaliskuuta 2014

EDiT!! Play play -Doh!

EDiT!!
Muutin postauksen otsikon aihetta paremmin vastaavaksi.

Ajattelin kirjoitella vaihteeksi vähän Tyypin juttuja.
Meillä on nyt innostuttu kovasti itse tekemisestä ja erityisesti kylvyssä vedellä pitkäääääään leikkiminen eri kippojen ja pullojen kanssa on mieluisaa. :) Tänään jäbä oli 40 minuuttia kylvyssä ja parkuunhan sekin kylpy"hetki" sitten lopulta loppui, kun jo viilentyneestä vedestä piti lopulta tulla pois.

Toinen hirmuisen mieluisa puuha sisätiloissa on muovailuvahalla leikkiminen. Yleensä jäbä viihtyy muovailuvahalla puuhaillen reilun tunnin verran. Yleensä istun itse vieressä keittiönpöydän ääressä ja tarvittaessa autan pyörittelemään palloja tai kaulimaan littanaksi lätyksi muovailutaikinaa. Meille Joulupukki toi lahjaksi sellaisen PlayDoh:n lautapelin, jossa oli mukana 4 purkkia eri värisiä muovailuvahoja ja ne otettiin käyttöön jo jonkin aikaa sitten. Mielestäni PlayDoh:n vaha on ehdottomasti parasta, se on myrkytöntä, ei tahraa ja pysyy (kunhan purkin kansi on tiukasti suljettu) hyvin pehmoisena.


Piirtäminen ei meillä kovastikaan jaksa innostaa, silloin jos äiti värittää Tyypin kanssa värityskirjan kuvia, niin silloin homma jaksaa jonkin verran kiinnostaa. Mutta muovailuvaha on tällä herkellä puuhista mieluisin.

Muistipeli (Lotto-pohjalla) on yksi parhaita juttuja myös, mitä Tyyppi tietää. Etenkin jos äiti ja isi pelaavat yhtä aikaa. Muistipelin lisäksi pelataan paljon Chocoa sekä pähkinä/kirsikka-versiota, että Nalle Puh-versiota. Telkkaria meillä ei paljon katsella, eräs tietty Oiva Nalle-jakso jaksaa kiinnostaa (se, missä Nalle johtaa hedelmä- ja vihannesorkesteria) sekä lähes mikä tahansa Pipsa Possu-jakso on suosiossa. Muumilaakson Tarinoista ainoa jakso, joka kelpaa on se, missä Muumipeikko rakentaa talon.

Saattaa olla, että pistän Tyypin huoneen sisustusta uusiksi nyt tulevan viikonlopun aikana. Jotenkin huone tarvitsee mielestäni uutta ilmettä! Katsotaan mitä voisin kehitellä. Beibin huonehan on tähän saakka ollut lähestulkoon varastona. Tosin maanantaina, kun ultrassa saimme tyttölupauksen, niin "pakotin" aviokin lähtemään Ikeaan uudestaan ja ostamaan beibin huoneeseen tarjouksessa olevan vaaleanpunaisen Mammut-pöydän, jollaisesta olen haaveillut niin kauan, kun Ikea on Mammut-sarjaa myynyt.

Tämä vaaleanpunainen myydään ainakin Espoossa ilmeisesti loppuun ja
tarjoushinta oli 9,90 euroa tuon näkyvän hinnan sijaan.
Tilalle tulee tätä voimakkaampi pinkin sävy.
Hirmuisesti muuta ei beibin huoneen suhteen ole vielä suunniteltu. Tosin on aika varmaa, että huoneesta tulee vaaleanpunainen ja varmaan Nalle Puhin paras ystävä ja (kuinkas ollakaan) vaaleanpunainen Nasu tulee olemaan esillä. :)

Tänään käyntiin rv 22 eli 21+0 kasassa!
Paino oli tänä aamuna 62,4 kg joten varsin maltillisella painonnousulla ollaan menty. Seuraava neuvola onkin sitten viikon päästä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!