torstai 13. maaliskuuta 2014

Rv 20: 19+0 puoliväliviikko on alkanut!

Raskauden puoliväliviikko käynnistyi tänään, eli 19+0 on kasassa. Tyypin kohdalla rv 20 kuulumiset voi lukea täältä, suurin eroavaisuus tähän mennessä näiden raskauksien välillä taitaa olla se, että Tyypille oli tähän mennessä jo ostettu aika paljon jos jonkinlaisia vaatekappaleita. Masumussukalle ei ole vielä ostettu yhden yhtä vaatetta, lukuunottamatta Mallalta saatuja ihania Barbapapa-pöksyjä, -pyjamaa ja ihanaa nalle-haalaria. Kuvailen näitä sitten myöhäisemmässä vaiheessa.

Masumussukalle olen päättänyt tehdä ensimmäisen vaatehankinnan vasta sitten, kun selviää onko hän tyttö vai poika. Ja sitten aionkin raahata aviokin Polarnille, josta ostettiin aikanaan Tyypin kotiutumisvaatteet, joten nyt myös sitten masukin kotiutumisasu ostetaan sieltä. :) Olen kovin viehtynyt tähän asuun, mutta jos kesä on kuuma ja masumussukan syntymän aikoihin helteinen, niin sitten tämä on tietysti ihan liikaa.

Kuva lainattu täältä.
Kesävauvalle ilmeisesti suositellaan puettavaksi puuvillaisia ja pitkähihaisia ainakin aluksi, joten katsotaan mitä sitten PoP:ilta kotiutetaan.

Paino tänä aamuna oli 61,4 kg ja masu on kasvanut jo ihan huimasti. Nappasin tänään masukuvankin, mutta phonen akku lopahti, joten lisäilen sen sitten myöhemmin. Aviokin vanhemmatkin toipuivat vihdoin flunssasta, joten lauantaina päästään aviokin kanssa Tallinnaan lyhyelle lomalle ja allekirjoittanut pääsee 3 tunniksi hemmoteltavaksi kasvohoitoon, manikyyriin ja jalkahoitoon! Miten ihanaa ja miten olenkaan tätä odottanut. :) Reissu varattiin jo tammikuussa.

1 kommentti:

  1. Hei mukaaa Tallinnan matkaa !:) me lähdetään ensi torstaina Tulholmaan viettämään kahdenkeskistä aikaa :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!