torstai 6. maaliskuuta 2014

Rv 19: 18+0

Inha flunssa alkaa olla jäänyt taaksepäin ja onneksi näin on. Vieläkin nenä on paikoitellen tukkoinen, mutta yöt menevät niistämättä (hurraa) ja voimat ovat palaamassa. Joskin tässä on nyt maanantaista lähtien saatu nukkua joka päivä 2-3 tunnin päiväunet, jotka ovat varmasti edesauttaneet toipumista. Kyllä se vaan niin on, että rajuun flunssaan auttaa parhaiten uni ja lepo.

Tänään alkoi raskausviikko 19, siis herranen aika, mihin tässä on rientänyt 18 viikkoa! :) Puoliväli sitten parin viikon päästä ja vajaa 3 viikkoa enää rakenneultraan, 17 kokonaista päivää vielä. Nopeastihan aika kyllä kiitää, etenkin kun voimme palailla taas normaaliin aikatauluun.

Oli myös pakko googlailla vastaavia kuulumisia Tyypin ajoilta (click click) ja selvitellä miltä silloin tuntui. Tuolloin olen pohdiskellut tunnenko liikkeitä, kun ne ovat olleet vielä sellaisia hipaisumaisia. :) Eilen päivällä päikkäreitten jälkeen ja illalla ennen nukkumaanmenoa tuntuivat jo ihan oikeat potkut! Olin jo hieman huolissani, koska muutamaan päivään ei ole tuntunut liikkeitä lainkaan (tiedän sen olevan ihan normaalia), mutta nyt on kyllä huoli hälvennyt. Ihanat potkusarjat!


Masumussukka on siis nyt laskennallisesti noin 17 cm pitkä ja painaa hieman alle 200 grammaa. :) Kohtu tuntuu selvästi navan alapuolella ja välillä koko masu muuttuu "kovan" tuntuiseksi hetkisen ajaksi juuri tuosta navan alapuolelta, yleensä oikealta puolelta. Tuskin tämä on kuitenkaan mitään vakavaa, yleensä tuntuu ihan mukavalta, ei lainkaan kivuliaalta tai epämukavalta. Jotenkin ajattelen, että koko mussukka kääntyy tuolla hetkellä masussa ympäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!