sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä-yllätys

Itse en muistanut koko eilistä naistenpäivää, joten aamuisen ruokakauppareissum jälkeen miehen kurvatessa mitä ihmeellisintä kiertotietä kotiin, olin hieman ihmeissäni, että mitäs nyt. Aviokki totesi siinä ajaessaan, että onhan tänään naistenpäivä ja kukkakauppaan hän tässä on matkalla.

Olipa ihana yllätys! Aviokki piipahti kukkakauppaan meidän odotellessa autossa ja palasi todella ison paketin kanssa. Itse olin ajatellut, että josko muutaman vaaleanpunaisen gerberan saisin. :) Paketista paljastui todella kaunis valkoinen orkidea orkidea-ruukussa.

Kotosalla aviokki sitten yllätti vielä lounaalla: hän oli marinoinut itse meille aasialaistyyppiset kanafileet ja lounaan jälkeen nukuttiinkin sohvalla parin tunnin päikkärit. Päikkäreiden jälkeen suunnattiin semi-aurinkoiseen, mutta tuuliseen Seurasaareen ulkoilemaan ja illalla kotosalla päästiin pitkästä aikaa saunaan. Tyyppi nukahti varsin nopeasti ja minä puolestani hemmottelin aviokkia (ja itseäni) mozzarella-valkosipulileivillä ja Thor: The Dark World-leffalla. :)

Toivottavasti teitäkin muistettiin hemmotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!