lauantai 22. maaliskuuta 2014

EDiT!! Mikä on aibie?!

Kirjoittelin eilen Tyypin jutusteluita, lauseita ja sanoja ylös. Yksi juttu unohtui. Tyyppi on nyt muutaman viikon ajan pyytänyt "aibie:ta" eli jotain juttua mun iPhonesta. Ja mä en vaan tajua, että MIKÄ juttu se on! Tyyppi turhautuu (ja suuttuu), kun äiti ei tajua mitä hän tarkoittaa. Ja äiti turhautuu ja on surullinen, kun ei tajua mitä pieni poika tarkoittaa.

Illan päätteeksi, juuri ennen nukkumaanmenoa Tyypille nousi kuume. Tänään meillä on kyllä ollut aika paljon ohjelmaa, joten ei ehkä ihme. Aamupalan jälkeen lähdettiin Tyypin kanssa Ikeaan ja aviokki puolestaan suuntasi Giganttiin ja kotiutti sieltä meille uuden Sony Vaio-tietokoneen, joka on kosketusnäytöllisine ruutuineen varsin ihana vempain. 

Ikeasta ostoslistalle tarttui LISEL-vahakangasta keittiön pöydän uudeksi pöytäliinaksi (hinta ~10 €), SENIOR-kannellinen 5 l pata (49,95 €), tekstiilitussit (1,99 €), Tyypille liidut/vesivärit/puuvärit-setti (4,99 €), hiekkaleluja (2,99 €) pikkunarsisseja ja pikkueteiseen toinen pöllö-naulakko beibin ulkovaatteita varten. Nappailen huomenna kuvituskuvan tuosta ruokapöydän pöytäliinasta, se on kyllä paremman näköinen, kuin olisin voinut kuvitellakaan. Ja edullinen. Bauhausissa vahakankaiden hinnat olivat alkaen 16,90 €/metri. 

Espoon Ikean lastenosasto on nyt uudistunut ja suurimpana pettymyksenä liukumäki on sieltä poistunut. =/ On kyllä iso miinus, etenkin kun lasten leikkihuonekin on nykyään rajattu pallomerineen pois alle 3-vuotiailta siten, että vanhempi olisi mukana leikin touhuissa. Lasten osastolla Tyypillä oli mukava leikkihetki ruoanlaiton merkeissä. Josko meillä olisi joskus tarvetta leikkikeittiölle, niin kotiuttaisin meille kyllä Ikeasta 69 euron hintaan tämän keittiön.


Mukavana ja söpönä yksityiskohtana nappuloista
syttyvät hellalle valot. Hellan hinta taisi olla 49 euroa ja tuon mikron sisältävän
lisäosan 20 euroa. 
 Ikeasta tultiin kotiin, Tyyppi söi lounaan ja paineli päikkiksille. Päikkisten jälkeen lähdettiin nauttimaan upeasta aurinkoisesta ilmasta keittipuittoon (leikkipuistoon), missä tunnin verran laskettiin liukumäkiä ja Tyyppi rakensi hiekkakakun toisensa perään. Sitten vielä piipahdettiin Lidl:ssä (voisinkin huomenna kirjoitella tästä viikon yhteenvetoa) ja tultiin kotiin, mihin mummi tuli vielä iltakahveille ja pelaamaan pari erää muittipei (muistipeliä) ja Chocoa. Sitten Tyyppi iltapuuron jälkeen totaalisesti väsähti, kuume nousi ja annos Buranaa ja Tyyppi nukkumaan. Hetki sitten kävin testaamassa ja kuume vaikuttaa laskeneen. Toivottavasti oli vain vilkkaan päivän päätös.

EDiT!!
Kuvailin nyt sitten aamun alkajaisiksi tuota meidän (mun mielestä huippuihanakuosista) pöytäliinaa.

Tyyppi aamupalalla.
Ensimmäinen maitolasillinenkin kaatui jo liinalle ja oli kyllä turhan helppoa
kuivata se siitä pois. Aiemmin meillä oli kangastabletit, jotka sitten tietysti uivat siinä maidossa.
Ja muovitabletit, joiden alta oli aina NIIIIIIIN kivaa kuivailla sitä maitoa. 
Ai, miten niin näkyy, että Tyypin syöttötuoli on ollut kovassa
käytössä? :) 
Jotenkin tuo puun kuosi näyttää mun silmiin tosi kivalta.

3 kommenttia:

 1. Voisko aibie olla angry birds?

  VastaaPoista
 2. Ps. Mistähän on super ihana pöytäliina ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ostettu Espoon IKEAsta, on Lisel-nimistä vahakangasta. Oli nyt ainakin nettikaupasta poistunut, mutta olisikohan sitä vielä myynnissä myymälässä...?

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!