maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kuulumiset rakenneultrasta

Tänään oltiin Kättärillä odotetussa rakenneultrassa. Meillä oli aika 9.30, mutta oltiin paikalla heti klo 09 jälkeen ja samoin tein kätilö meidät huikkasi sisään. Kätilö oli niiin huippumukava ettei ole tosikaan ja ultrauksen aikana sivuttiin myös jonkin verran tulevaa suunniteltua sektiota ja hän kyllä suositteli joka tapauksessa käyntiä "pelkopolilla" ennen rv 36 suunniteltua synnytystapa-arviota. Suunnitelluista sektioista suurin osa tehdään tällä hetkellä NKL:lla, joten peukut pystyyn, että sinne tämäkin rouva sitten suuntaa elokuun alussa!

Meidän akrobaatti.
Kaikki on siis todella hienosti. Kokonsa puolesta vastaa yhtä päivää plussaa. Ultraus kesti kokonaisuudessaan noin 25 minuuttia, liikkeelle lähdettiin sydämestä, edettiin päähän (pään ympärysmitta 18,5 cm), kurkattiin keskivartalosta sisäelimet, napanuoran virtaukset, nilkan asennot, jopa huulet kuvattiin (ei huulihalkiota!). Päätä kuvattaessa sitten kommentoin, että on tainnut pikkuveli periä isoveljen tavoin isän pää. Ja sitten tajusin, että eihän me vielä tiedetä kumpi hän on! Ja jatkoin, että jos näkyy, niin kovasti mielellään haluaisimme tietää kumpi hän on. Ja sittenhän kätilö ihanasti pyöräytti oikeille alueille ja eipä kyllä ole asiasta mitään epäilystä: tyttö siellä köllöttelee.

Keskiviikkona käydään vielä sitten 4D:ssä tsekkailemassa lisää kuulumisia.

Kuka olis muuten arvannut, että Tyypin siniset vaatteet on käyty läpi ja pistetty myyntiin?
Ja H&M:ltä pistetty tilaukseen setti vaaleanpunaisia juttuja? :)

9 kommenttia:

 1. Eihän se yhteiskunta nyt niinkään pyöri, että ostellaan kaapit täyteen vaaleenpunasta. Aiiiiivan aiiiiiiivan. Todellatodellatodella.

  VastaaPoista
 2. Onnea tytöstä! Ja hienoa, että kaikki oli muutenkin hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka meille oli ultrassa sanottu, että kyllä täällä jalkovälissä on jotain sellaista mitä ei tytöillä tapaa olla, niin viimeiseen asti epäilin. Poikahan se sitten kuitenkin oli. Äiti oli etukäteen hakenut sinistä satiininauhaa kastemekkoa varten ja kangaskauppiaan puheiden vuoksi oli ostanut varmuuden vuoksi myös vaaleanpunaista. Kangaskauppiaalle itselleen oli ultrassa lupailtu poikaa ja hän oli sitten hankkinut kaappien täydeltä pojalle vaatetta ja soitti synnäriltä äidilleen, että käy ostamassa jotain tytölle sopivaa... :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että kaikki hyvin! Mie lasken nyt siihen ultraan enää vain tunteja, tähän asti päiviä ja sitä ennen viikkoja. 20 tuntia ja sit mennään. :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!