tiistai 4. maaliskuuta 2014

EDiT!! HM-hankintoja

-EDiT!!
Lisätty HM:n vaatekuviin linkit. :) 

hkä sitä kuitenkin voisi kirjoitella jostain muusta. Pakko tosin todeta, että jokaikinen televisiossa näkyvä flunssalääke-mainos, joka mainostaa välitöntä helpotusta MUTTA ei sovellu raskaana oleville, saa minut raivon valtaan. Lääkärihän sanoi ystävällisesti eilen, että jos vain selviää ilmen lääkkeitä, niin ainahan se on parempi vauvalle. Paracetamolia ja Panadol Hot:ia ja Hot maistuu niin hirveälle, etten sitä joisi kyllä kuin ihan vain ja ainoastaan suurimmassa hätätilanteessa.

Onneksi Tyyppi on päivähoidossa, niin päivät saa levätä. :)

Pitkästä aikaa tilasin Tyypille uusia pyjamia, 86 cm alkavat olla väistämättä liian pieniä. Missä vaiheessa Tyypistä on tullut näin iso?! Tilaukseen lähtivät nämä:


Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.
Tyyppi on tosi lämminverinen tapaus etenkin nukkuessaan, joten nytkin Tyyppi nykkyy monesti joko t-paidassa ja pyjamahousuissa tai sitten shortseissa ja pitkähihaisessa pyjamapaidassa.

Tuo alimmainen pitkähihainen paita oli vaan ihan huippusuloinen. :) Pianhan HM:lläkin täytyy siirtyä lopullisesti isompien poikien osastolle tekemään ostoksia.

Ja, pienenä toiveena kun on se, että masumussukka olisi ehkä kenties tyttö, niin tilaukseen lähtivät myös ensi talvea varten:
Kuva lainattu täältä.
Minullapa on siis edelleen varsin vahva tyttöolo. :) 
24.3. selvinnee kumpi on tuloillaan. 

14 kommenttia:

 1. Muakin on alkanut tökkimään panadol hotti, sitä kun on nyt tullut juotua jonkin verran kun mitään muuta ei saa ottaa :/ mulla on taas tosi vahva poika fiilis tällä kertaa, perjantaina pitäisi selvitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä JO perjantaina ultra?! :)
   Pikaista toipumista sinne teillekin. Mulla oli toivottavasti eilen pahin päivä, tänään aamulla olo oli onneksi jo parempi ja viime yönä sai nukuttua suht hyvin, kun oli tarpeeksi pystyssä asennossa tyynyjen avulla.

   Poista
  2. Joo huomenna ollaan
   Puolivälissä ja perjantaina rakenneultra :) mekin aletaan olemaan jo vähän paremmassa kunnossa , nytkun saisi viellä öisin nukuttua niin ei menis ihan voimat :)

   Poista
  3. Peukut pystyyn, että flunssat olisivat nyt vähäksi aikaa taltutettu! Onneksi itsellä vielä tänään ja huomenna lepopäivä. :)

   Poista
 2. Mitäs jos se mussukka onkin poika? Tuntuu aina jotenkin pahalta lukea näitä toiveita tulevan lapsen sukupuolen suhteen, en edes tiedä miksi. Tiedän tiedän, lapsi varmasti on rakastettu oli hän sitten kumpaa sukupuolta tahansa. Vai onkohan niin että jokaisella on niitä toiveita sukupuolen suhteen, mutta vain "rohkeimmat" sanovat sen ääneen? Ehkä tämä juontaa juurensa siihen, että oma odotusaikani oli niin huolten värittämää, että sukupuoli oli täysin toisarvoinen seikka. Kannattaa muistaa että ultratkin ovat sikiöseulontaa, sikiön terveydentilan selvittämistä, ei sukupuolen tiiraamista ;) Toivottavasti et tätä kommenttia ota hyökkäyksenä sinua vastaan, kommenttini koski tätä sukupuoliasiaa ihan yleisellä tasolla, ei juuri sinuun soveltuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos asiallisesta kommentistasi.
   Jos mussukka on poika, niin sittenhän minulla on täällä kohta veljekset mellastamassa keskenään. :) Olen miettinyt paljonkin tuota, että toivoisinko jotenkin alitajuisesti, että mussukka olisi tyttö, mutta mielestäni toivominen on ihan tyhjää, koska hän on joka tapauksessa jompi kumpi ja aivan yhtä toivottu ja rakastettu, oli hän sitten tyttö tai poika. :)

   On vähän hölmöä mielestäni toivoa jompaa kumpaa, koska vauvat yleensä aina ovat joko tyttöjä tai poikia ja harvemmin sukupuoleen voi vaikuttaa.

   Olen itse siinä mielessä ehkä poikkeuksellinen ultrattava, että olen aika aktiivinen kysymään rakenteisiin ja vauvaan liittyviä asioita ja valmistaudun aina ehkä vähän turhankin perusteellisesti ja kysyn kysyn ja kysyn plus vielä varmistan asioita. :) Tykkään olla perusteellinen. Ajattelin itse asiassa tehdä postauksen koskien rakenneultraan valmistautumista ja siinä kysyttäviä asioita. Jos sukupuoli näkyy, enkä kiellä, toivon tietysti että näkyy niin se tieto tekee vauvasta tietyllä tavalla konkreettisemman osan perhettä. En oikein osaa selittää tätä tarkemmin, kai se on vain tunne, joka vahvistaa sidettä ainakin minun ja vauvan välillä. Ja on mukavampi myös kertoa ja tehdä vauvasta siten konkreettisempi Tyypille.

   Poista
  2. Musta on taas ihan normaalia että toivoo että vauva on joko tyttö tai poika. Tai ehkä toivoa on väärä sana, mutta kuitenkin kuvittelee mielessään kumpaa sukupuolta tuo tuleva vauva on. Mulla oli niin vahva poikaolo että olis ehkä ollut vähän yllättynyt/pettynyt olo ultrassa jos olisi paljastunut tytöksi, varmaan lähinä siks että olis pettynyt omaan vaistoonsa. En tietenkään olisi pettynyt siihen että oltais saatu toinen prinsessa käyttämään kaikkia kaapissa olevia pinkkejä vaatteita.

   Ja tosiaan ultraan mentäessä mua ja miestä jännitti tosi paljon, eikä siinä hetkessä sitä sukupuolta niin mietitty vaan nimenomaan sitä että onkohan sillä vauvalla kaikki hyvin. Usein se on vaan niin pelottava asia kuvitella että vauvalla olisi joku hätä ettei sitä uskalla ajatella liikaa. On helposti keskittyä tällaisiin "pinnallisiin" aiheisiin kuten sukupuoli.

   Ja kuten pingu sanoi niin tekee myös asiasta konkreettisemman kun tietää kumpi siellä vatsassa lilluu. Meillä selitetään tytölle että sieltä tulee poika eikä vaan vauva ja miehen kanssa keskenämme jo käytetään vauvan tulevaa nimeä. Eli on se jo meidän perheenjäsen!

   Poista
  3. Tuo onkin hyvä idea tehdä vauvasta "konkreettisempi" myös isosisarukselle. Meillähän ei olla vielä käyty nimestä minkäänlaista keskustelua, koska aviokki haluaa odottaa kunnes on tiedossa, kumpi meille on tulossa. :)

   Minulla oli yksi tytön nimi mielessä, josta pidin kovastikin, mutta sitten selvisi, että tämän nimisiä tyttöjä on meidän lähiympäristössä vähän turhan paljon, joten eipä ole vielä oikein aavistustakaan siitä, kuka masumussukasta tulee.

   Poista
 3. Siis 86 cm vaatteet jäämässä pieneksi...?! Meillä on käytetty 92 cm vaatteita niin pitkään kuin muistan ja olen jo laittanut niistäkin joitakin pois. Poika täyttää toukokuun lopussa 2 v. Ilmankos lääkäritäti sanoi viime viikolla lääkärissä, että onpa iso poika. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, vaan pyjamat koossa 86 ovat jäämässä pieniksi. Niissä on ollut tosi reilu mitoitus ja niitä on käytetty niin pitkään, kuin muistan (Ellokselta tilasin). Kaksi HM:ltä tilattua pyjamaa on myös ollut vielä käytössä koossa 86, samoin niissä on ollut reilu mitoitus. :) Kaikki muut käytössä olevat vaatteet ovat 92-kokoa.

   Poista
  2. Ok. :) Kuvittelin että teillä on yleisesti vielä käytössä 86 cm vaatteet, jotka ovat nyt jäämässä pieneksi ja olette siirtymässä 92 cm vaatteisiin. Mutta siltikin teidän poika taitaa olla meidän poikaa pienempi kooltaan, kun meillä on viimeksi viime kesänä käytetty 86 cm vaatteita ja yksittäisiä reilumman kokoisia 86 cm vaatteita vielä syksyllä.

   Poista
 4. Miksi minä en löydä tuota ihanaa leijonapyjamaa H&M:n sivuilta?! Laitoin just muutama päivä sitten tilauksen enkä silloinkaan tuota huomannut missään. Meillä tosin ei vieläkään suosita noita pyjamia. Käytetään ainoastaan yöhaalareita. Pyjamissa rullautuu paita aina kainaloihin asti, vaikka kuinka yrittäisi laittaa paidan housuihin ja lahkeetkin rullautuvat polviin, vaikka laittaisi puntit sukkien sisälle. Poika taitaa olla harvinaisen kova liikkumaan unissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on vilkas poika :) Meilläkin on käytetty paljon oita haalari-malleja, mutta nykyään meidän lämminverinen nukkuu paremmin 2-osaisella pyjamalla.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!