tiistai 4. helmikuuta 2014

Visiitti IKEAan

Eivät ole meidän Phil&Teds-
rattaat tuossa taustalla.
Eilisen kaltaista horror-päivää en missään tapauksessa halunnut enää tänään, joten koska Tyypillä ei ole enää kuumeesta tietoakaan (ei siis ole ollut enää perjantai-illan jälkeen) ja virtaa taas vaikka muille jakaa ja ulkona on  tänään niiiiiiin MÄRKÄÄ, niin päätin, että mepäs lähdetään piipahtamaan IKEAssa. Jäbästä ei kyllä päälle päin mitenkään arvaisi, että korvatulehdus on olemassa. Antibiootti puree vissiin tähän aika tehokkaasti.


Aviokkia ei ikinä saa IKEAan ellei sieltä olla menossa ostamaan jotain oikeasti etukäteen suunniteltua ja tarpeellista. Siksikin oli kiva mennä heti aamusta kaksistaan Tyypin kanssa kiertelemään ja katselemaan. Aviokilla ei myöskään oikein riitä kärsivällisyyttä antaa Tyypin kävellä itsekseen kaupoissa, joten nyt oli kiva, kun sai tätäkin ihan rauhassa "harjoitella". Uskomattoman hienosti äitiä toteltiin, reippaasti käveltiin ihan itse ja kerättiin äidin osoittamia tavaroita keltaiseen kassiin.

Miinuksena oli se, että yläkerran Lasten IKEA oli (ja on) täydellisessä remontissa, joten lupaamaani liukumäkeen ei pieni mies päässyt,eikä valikoiman katselua ollut mitenkään hirveän helpoksi tehty. Onneksi tärkeimmät, eli liitutaululiidut löytyivät (tosin vasta alakerran itsepalveluvarastosta)!

Muun muassa nämä löysivät tiensä keltaiseen ostoskassiin.
Olen nimittäin dc-fixannut liitutaulu-fix:illä tulevan vauvanhuoneen vaatekaappien ovet ja nyt en oikein
Jos Tyyppi olisi saanut valita,
niin tämä olisi varmasti
lähtenyt kotiin mukaan.
malta odottaa, että Tyyppi herää ja pääsee piirtelemään.

Ostoskierroksen tehtyämme käytiin vielä yläkerran ravintolassa syömässä. Lapset (alle 12v.) syövät IKEAssa tiistaisin ilmaiseksi, mutta ei tuo lastenaterian hinta (1,95) muutenkaan päätä huimaa. Tyyppi veti miltei koko annoksen pastaa ja jauhelihakastiketta aikamoisella ruokahalulla. Nyt puputtaa tuossa vieressä hyväntuulisena välipalaksi äidin tekemää korvapuustia ja päivälliseksi taidan upottaa annoksen kasvissosekeittoa.

Omia kuulumisia vielä tähän päätteeksi: pahoinvointi tai oksentelu on nyt aiemmasta poiketen voimistunut. Päivittäin on nyt aamulla ennen aamupalaa halailtu wc-pönttöä. Jee... Rv 13+5 tänään, kohta suunnataankin jo uudelle viikkolukemalle!

3 kommenttia:

 1. Meillä myös ei mies jaksa kauppareissuja että aada kävelee , Ikea voisi olla meillekkin hyvä harjoittelu paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testiaamuksi arkipäivän aamua heti aukeamisen jälkeen, niin muita ihmisiä on ihastuttavan vähän. :) Miten teillä meni tämä päivä, oliko yhtään iisimpi kuin eilen?

   Poista
  2. Eilinen meni ihan ok , mutta tänään oli taas ihan kamala päivä , tämä mun alkava flunssa siihen päälle ja mieheltä ei heru yhtään ymmärrystä tai apua kun
   Tulee kotiin , tuntuu että kokoajan ollaan napit vastakkain. Ei kovin onnellista odotusta meillä :/

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!