maanantai 10. helmikuuta 2014

Tyyppi PUREE pehmoleluja?!

Tyyppi rakastaa Puh-karhuja ja olenkin onnistunut keräämään Tyypille kyseisiä karhuja yhden jos toisenkin. Tällä hetkellä Tyyppi nukkuu sängyssä 6uuden Puhin kanssa.

Ylivoimaisesti tärkeimmät näistä karhuista ovat pikku Puhina, jonka sai ollessaan ab. 4 kk:n ikäinen ja sitten isompi Puh-karhu, jonka kotiutin Hietsun kirppikseltä. Kuten tuosta oikealla puolella olevasta kuvasta näkyy, niin Puhina on tuossa etummaisimpana ja kyllähän siinä näkyy, että häntä on rakastettu. Jo monta monta kuukautta sitten Tyyppi alkoi puremaan Puhinan nenää. Hän söi ja imeskeli sen rikki varmaan 8 kertaa ja joka kerta mummi tuli ja korjasi sen. Lopulta vedettiin aviokin kanssa raja ja ilmoitettiin (Puhinalla oli siis jäätävän kokoinen reikä keskellä nassua) Tyypille, että vastedes Puhina nukkuu rattaissa, koska nallen nenä on rikki. Pari viikkoa yövieroitusta toimi ja Tyyppi lopetti nenän puremisen ja nenä korjattiin ja se onkin sen jälkeen saanut olla rauhassa.

Jokin aika (kuukausia) sitten Tyyppi alkoi imeskellä Puhinan vasenta tassua. Ja muutama viikko sitten tajusin, että kangas oli antanut periksi ja tassusta oli tullut sellainen laiha lötkö ja se oli päästä rikki. Jälleen vieroitusta ja tassun syöminen väheni niin pitkäksi aikaa, kun tassussa oli reikä. Sitten purtiin isomman Puhin vasen tassu rikki. Korjasin sen ja pureminen väheni hetkeksi, kunnes alkoi uudelleen ja koko tassun pää purtiin (=syötiin) rikki.

Puhinan käsi on nyt syöty kainaloa ja punaisen paidan reunaa myöten ja käsi on nyt amputoitu Tyypin äidin toimesta laastariteipillä. Eipä ole purtu enää sen jälkeen.

Tyypin rakas. Melkein äitiä ja isiä rakkaampi.
Isomman Puhin vasen tassu on kokonaan teipattu laastariteipillä.
Eipä ole sitäkään sen jälkeen enää purtu.
En ole koskaan kuullut, että lapset SYÖVÄT pehmoleluja. 
Toisaalta äitinä sitä on oppinut kyllä niiiiin paljon sellaisia asioita, joista ei sanallakaan mainita odotusaikana, että äitiys on yllättymistä (useimmiten onneksi positiivisesti) päivästä toiseen.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kävin katsomassa nukkuuko meidän Taistelija. Siellähän se vetää sikeitä Puhit kainalossa ja TAAS on ison Puhin tassu rikki... Aaaaargh.

   Poista
 2. Sorry, mutta MUAHHAHHAA! Aika hulvaton tyyppi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks musta tuntuu ettei kukaan ota tätä vakavasti?! =D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!