lauantai 22. helmikuuta 2014

Puhit saunomassa

Tyypin Puhit ovat olleet aika likaisia, mutta en ole saanut niitä pestyä, koska karhujen kuivaamisessa kuluu aikaa, kun meillä ei ole kotona kuivuria. Edellisen kodin alakerrassa oli taloyhtiön pesula ja sitä ja sen pesukonetta ja kuivausrumpua on kyllä välillä kova ikävä. Me siis saimme asuntojen vaihdon yhteydessä uudehkon, noin 4 kk:tta käytössä olleen Candyn pesukoneen, johon olemme kyllä olleet tosi tyytyväisiä, nyt olen alkanut haaveilla kuivausrummusta, sellaisesta, jonka saisi torniksi tuon pesukoneen kanssa.

No anyway, Puhit päätyivät tänä aamuna pesukoneeseen ja pesin ne 30 asteen käsiohjelmalla. En tiedä tuliko karhuista kovastikaan puhtaampia, mutta ainakin ne tuoksuvat paremmilta. Kuivaaminen olikin sitten kysymysmerkki, mutta jostain sain idean lämmittää saunaa vähän ja laittaa Puhit saunomaan.

Tyyppi kävi naureskelemassa saunoville karhuille ennen päikkäreitä ja
aika nopeasti tulee tällä keinolla kuivia karhuja.
Saa nähdä onko tuo 30 astetta läheskään riittävä lämpötila putsaamaan noita karhuja. Jos ei, niin huomenna aamulla menevät karhut uudestaan pesukoneeseen ja 60 asteeseen.

3 kommenttia:

 1. Ja tosiaan, nyt on molempien Puhien vasemmat tassut amputoitu. =D Mutta *koputtaa puuta* Tyyppi ei ole pureskellut tassuja muutamaan päivään ja eilen ompelin isomman Puhin tassun hihansuun kiinni.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kuivausrumpu, saatiin muutama vuosi sitten miehen työkaverilta ilmatteeks. Muuten ihan ok, mutta välillä menee törkeän kauan aikaa että pyykit siellä kuivuu.

  Joskus aamulla on kiva pistää nopeasti kuivuriin esimerkiksi housut ja paita + alusvaatteet kun silloin ne kuivaa suht nopeasti. Ja muutenkin yritän laittaa kuivuriin esimerkiksi sellaiset vaatteet mitä tarvitsee pian ja osan sitten narulle.

  VastaaPoista
 3. Voi puhiliinit! Toivottavasti eivät joudu amputoiduiksi enää. :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!