keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ketuttavat vaatekaapit

Kirjoittelin täällä jo monta kuukautta sitten murheenkryyneistä nimeltä meidän silloin vielä uuden kodin vaatekaapit. Aika on kullannut muistot, en nimittäin olisi voinut kuvitellakaan, että ne oikeasti oli noin hirveät! :) Meillähän kävi sitten Tapiolan lämmöstä maailman mukavin ja asiansa osaavin huoltomies, joka pisti ovet uusille saranoille, vaihtoi kaikki hyllylevyt uusiin ja ylipäätään teki vaatekaapeista toimivat. Minulla on sellainen pieni aatoksen poikanen tuolla takaraivossa siitä, että uskoisin, että jossain vaiheessa ennen pitkää vaatekaapit tullaan vaihtamaan uusiin, joko vuokranantajan tai sitten ihan meidän itsemme toimesta. Onneksi tällä hetkellä välitöntä tarvetta ei kuitenkaan ole.

MUTTA en siltikään ole vieläkään "sujut" sen muiston kanssa, että nuo vaatekaapit olivat jotain niin järkyttävää silloin muuton jälkeen ja sen vuoksi olenkin halunnut jollain keinolla tehdä vaatekaapeista mieluisammat. Tyypin huoneen vaatekaapithan olivat kunnossa, ne tarvitsi vain pestä (joskin oltiin sovittu aika eri tason loppusiivouksista edellisten asukkaiden kanssa), meidän makuuhuoneen ja tulevan vauvan huoneen kaapit olivatkin sitten ihan oma lukunsa. Kuvia näet tuolta aiemmasta linkistä. :)

Keksin jo jonkin aikaa sitten, että tulevan vauvan huoneen kaapin ovet tarvitsevat jotain uutta ilmettä. Juttelin yhden maalausalalla olevan kaverini kanssa siitä, kannattaisiko ovet maalata liitutaulumaalilla ja hän ei nähnyt siihen mitään estettä, mutta toinen kaverini ehdotti kokeilemaan liitutaulu-DC Fix-kalvoa. Pinta kuulemma kestää paremmin liituja ja pysyy siistimpänä kuin liitutaulumaalilla maalattu pinta.

Ihan tosi tyhmiä jälkiä näissä ovissa.
Mutta kohta ne ovat piilossa!
Ensimmäinen ovi fiksattu, oikeaa reunaa ei vielä tässä kuvassa viimeistelty.
:)
Oikea reuna odottaa vielä tässäkin kuvassa viimeistelyä.


Tänään sitten Tyypin mentyä nukkumaan, fixailin loput 2 ovea ja viimeistelin ovien reunat. Tyyppi tietysti "fiksuna" ja vilkkaana poikana kävi jo testaamassa miten liitu tarttuu äidin ja isin sängyn lakanoihin ja HEI: hyvinhän se tarttuu! :) Muuten on kyllä varsin kiltisti keskittynyt piirtämään vain sallittuihin kohtiin. Ja piirtoalaa riittää ihan kivasti 1,20 metrin leveydeltä ja 90 sentin korkeudelta.

Liitutaulu DC Fix-kalvo muuten löytyi todella tummanvihreänä (näyttää paikallaan ihan mustalta) Bauhausista ja hintaa 1,2 m x 90 cm rullalla oli 14.95 euroa. Tyypin huoneen seinätarrat lähtivät tosiaankin palautukseen ja tilalle täytyy nyt miettiä jotain muuta. Jotenkin houkuttaisi oikeastaan laittaa koko Tyypin huoneen sisustus (tai ainakin järjestys) uusiksi. :) Ehkä viikonloppuna!

Samalla odottelen kovasti tietoa siitä onko meidän masu-mussukka tyttö vai poika, niin pääsisi sitten vauvan huonettakin laittamaan. :) On vissiin aika selvää, että jos mussukka on tyttö, niin huoneesta tulee erittäin vaaleanpunainen ja jos mussukka on poika (ja saa nimekseen Mikke, niinkuin viime yönä näkemässäni unessa...) niin sitten luulen, että huoneeseen tulee paljon vihreää. Mutta rakenneultraan on aikaa vielä liki 1,5 kk:tta, joten aikaa tässä on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!