keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Äitiyspakkaus vai 140 euroa?

Mulla oli joku ajatus tän päivän postaukseksi, mutta *PUFF!* It´s GONE!
Ehkäpä se joskus vielä palailee mieleen. :)

Kela julkisti uuden äitiyspakkauksen, joka tulee jakoon, kunhan edellisen kauden pakkaukset on jaettu, eli todennäköisesti nyt kevät-talvella 2014.

Kuva lainattu täältä.
Niinpä tämä uusi pakkaus uusine kuoseineen löytäisi tiensä meillekin, JOS olisimme päättäneet ottaa pakkauksen. Me otamme tällä kertaa masumussukalle kuitenkin pakkauksen rahana, eli 140 euron suuruisen summan. Uuden pakkauksen kuosit eivät miellytä allekirjoittanutta oikeastaan ollenkaan. :( Ainoa, josta pidän, on tuo turkoosin värinen kevyttoppapuku. Pidin Tyypin pakkauksen kuoseista paljon enemmän (voit lukea Tyypin pakkausta koskevan postauksen täältä) ja olen tietysti säilyttänyt Tyypin pakkauksesta kaikki sellaiset vaatteet, joita olisin kaipaillut myös mahdollisesta uudesta pakkauksesta. Odottelenkin innolla 140 euron budjetilla tehtävää ostosreissua, jonka saa käyttää luvan kanssa kokonaan masumussukaan. <3 br="" erikseen.="" kirjoittelen="" siit="" sitten="">

Luulen kuitenkin, että 140 euroa riittää varsin pätevästi kattamaan masumussukalle ostettavat varusteet, koska meillä on jo valmiina Tyypin jäljiltä sekä tytölle, että pojalle sopivia varusteita. :) Ajattelinkin rakenneultran jälkeen avata sen Tyypin vaatekaappissa olevan ison pahvilaatikon, jonka päällä lukee: "Tyypin pieneksi jääneet vaatteet" ja sitten tarkistella miltä varustetaso näyttää.

Mitenkäs ruudun sillä puolen, tykkäättekö uuden pakkauksen kuoseista ja aiotteko ottaa pakkauksen vai rahan?

5 kommenttia:

 1. Mä en myöskään ajatellut ottaa pakkausta , 140e :llä saa aika paljon vaatetta ja tossa pakkauksessa ei kovin moni miellyttänyt silmää :) ainut mistä tykkäsin oli toi turkoosin värinen haalari . Ps. Laitoin sulle muuten sähkäriä :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en tykkää yhtään uusista kuoseista, mutta kun esikoinen täyttää jo viisi vuotta kun mini syntyy ja kaikki vauvajutut on jo lahjoitettu eteenpäin, niin joutuu ottaa paketin.

  VastaaPoista
 3. Samoilla linjoilla olen kuin sinä, ainoa vaate mistä minäkin tykkäsin paljon oli juuri tuo kevyt toppapuku. Myös nuo vasemman laidan raidalliset koko puvut menisivät, mutta tuollaisia voi ostaa itsekin. Todennäköisesti ei siis tule hankittua vaan otetaan se 140 euroa.

  VastaaPoista
 4. en ole vielä päättänyt mitä tehdään, meillä menee niin monet pinkit vaatteet myyntiin et voi olla että tuo paketti vois olla ihan hyödyllinen. Etenkin noita perushousuja varmaan tarvitaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikein odotan, että pääsen Nellaan ja Nuttuun hypistelemään vauvanvaatteita. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!