tiistai 21. tammikuuta 2014

Salmiakkia

On herännyt himo. Raskaushimo. Ja sen kohde on salmiakki!
Eikä tietenkään mikä tahansa salmiakki, vaan Fazerin ruutu-Salmiakki. :) Onneksi sitä myydään pienessä 40g painoisessa askissa, niin ei haittaa vaikka vetäisi koko paketin kerralla.

Lisäksi kauppojen karkkihyllylle jälleen tiensä löytäneet kitalaen tappokarkit, eli kovat BonBon-karkit ovat suosiossa. Nyt kun malttaisin pitää niistä kieleni erossa muutaman päivän, niin kitalaki kiittäisi. :) Noiden lisäksi myös Tupla-Suklaa on ehkä parasta mitä on olemassa. Noin vaan syrjäytti Geishan mun kärki-kymmenikosta!

Varattiin aviokin kanssa kaksin keskinen reissu "etelään" eli Tallinnaan maaliskuun puolivälissä. Majoittaudutaan Tallink Spa & Conference-hotelliin ja buukattiin Booking.com:in kautta sellainen Double Deluxe-huone. Aikomus on viettää ihanaa ja rentoa aika ihan vain kaksistaan, käydä kylpylässä, jalkahoidossa, mani- ja pedikyyrissä, syödä ja nukkua hyvin. Ja seuraavana aamuna palailla virkeämpänä arkeen.

Viime yönä näin tosin unta, että meidän reissu muuttuikin viikon mittaiseksi matkaksi Dubaihin ilman Tyyppiä ja olin unessa ihan pois tolaltani, kun Tyypistä pitäisi olla niin pitkä aika erossa. <3 br="">
Muutoin ei tänne kuulu ihmeempiä. Päivä kerrallaan ja ensi tiistain ultraa odotellessa. Raskausviikkoja tänään kasassa 11+3.

3 kommenttia:

  1. Rentouttavaa reissua :) ollaan oltu tossa hotellissa ja se on kyllä tosi kiva , plussana kiva allasbaari kun porealtaassa voi nauttia ihania smoothieta :) käykäähän nyt siellä korsaar merirosvoravintolassa mistä kerran kirjoittelin , se on käymisen arvonen paikka :) lasten kanssa sinne ei pääse kun ikäraja on 12v.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sun vinkkaamana mä tuon majoituksen valitsinkin. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!