sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rv 12+1 / ultraa odotellessa

Ylihuomenna on niskapoimu-ultran aika. Koska NKL:lta ei ole tullut kirjeellä ilmoitusta siitä, että ultra olisi siirtynyt tehtäväksi Kätilöopistolla, niin huomenna täytyy vielä soittaa ja varmistaa, että kummassa sairaalassa ultraus nyt tehdäänkään. Osataan sitten olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Nyt kun alkuraskauden oireet, erityisesti se karmea pahoinvointi on suurimmaksi ja enimmäksi osaksi jäänyt taakse, on tietysti herännyt pieni epäilys siitä, onko masulaisella kaikki kunnossa. Onneksi asiaa ei tarvitse kovin kauan itsekseen pohdiskella, koska ultra-aika on tiistaina heti aamulla.

Tämä aika ennenkuin vauvan liikkeet tuntuvat ja masu kasvaa näkyvästi, ovat ehkä sitä oudointa aikaa, kun raskaus ei tunnukaan yhtään niin konkreettisesti, kuin aikaisemmin. Missään tapauksessa en valita, on oikeasti ihanaa voida paremmin!

Eilen maalattiin (vihdoin) piiloon porraskäytävän seinässä olleet harmaat jäljet (linkki) ja 25 vuotta sitten edellisen kerran maalattu terassin ovi. Ovesta tuli ihan uskomattoman valkoinen, olisi pitänyt maalata se jo kuukausia sitten. :) Porraskäytävän seinästä tuli, noh. Valkoinen. Täytyy ne jäljet piilottaa ennenkuin saadaan aikaiseksi maalata koko seinä. Ja sitä varten Tyyppi saakin jäädä mummulaan leikkimään ja nukkumaan päikkikset, kun me vanhukset piipahdetaan Bauhausissa kurkkaamassa, josko sieltä löytyisi seinätarrat, joilla pistää maalattuja kohtia piiloon. Murehditaan seinän maalaus-operaatiota sitten joskus myöhemmin.

Laittelen teille sitten kuvia, toivottavasti kivasta lopputuloksesta illalla.
Mukavaa sunnuntai-päivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Wow! Minulla nt-ultra ke eli rv 12+4. :) Ja LA 9.8.2014. Kiva bongata joku samalla "aikataululla". :) Varhaisultrassa kävin rv 8+2 ja siellä se Paavo Lapanen köllötteli, jännittää kyllä älyttömästi onko kaikki vielä hyvin... Tsemppiä! -LiinuLeenu-

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy myös soitella huomenna kättärille, kun ei ole kutsua nt-ultraan vielä tullut ja viikkoja on se 12... Kohtahan alkaa olla kiire tehdä koko tutkimusta.

  Olotila itsellä myös omituinen, kun raskaus ei tunnu eikä näy kummemmin. Töissäkin pitäisi kohta miettiä ensi syksyn kuvioita ja olisi muutenkin kiva, että voisi jollekin raskaudesta puhua. Ultran jälkeen sitten, jos kaikki on ok.

  Tsemppiä ultraan :)

  Kata

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!