lauantai 18. tammikuuta 2014

RV 12 -mie pamahan!

Putouksen 5iides kausi alkoi vihdoin! Viime kauden hahmoista kukaan ei jäänyt mieleen ja uuden kauden alkaessa piti oikein palautella mieleen, että kuka se Toivasen ja Kuustosen ja Kososen hahmo oikein olikaan. Tänä vuonna parhaimmistoa edustavat juurikin nämä kolme Ymmillä, "Sialla" ja Jäbällä. Vähiten kiinnostavat Niemisen ja Hirviniemen hahmot, molemmat ovat oikeastaan pettymyksiä mainion Hieno Åhlgreenin ja Pastori Luttisen sanamuunnosten jälkeen.

Seuraatteko ruudun sillä puolen Putousta?

Rv 12 nytkähti myös tänään liikkeelle (11+0) ja np-ultraan on 10 päivää aikaa. Miten mukavaa päästä kurkkaamaan miten masuasukilla sujuu. :) Pahoinvointi on loppunut, vihdoinkin! Enää aamut tekevät tiukkaa toisinaan, jos erehdyn juomaan ennen hampaiden pesua tai pitkin päivää, jos nälkä pääsee yllättämään.

Tänään piipahdin töissä tekemässä 6uutisen tuntia ylitöitä (ja tienaamassa rahaa tulevaa Tallinnan vierailua varten) ja sama olisi edessä myös ensi lauantaina. :) Helmikuussa ylityöt eivät enää olekaan mahdollisia (käsittääkseni) osittaisen hoitovapaan takia, joten täytyy nyt hyödyntää nämä 2 mahdollisuutta tienata ekstraa. Tosiaan, tarkoitus on buukata maaliskuun puoliväliin kahdenkeskinen vierailu Tallinnaan aviokin kanssa ja jättää Tyyppi hoitoon isovanhemmille. Haaveissa siintää jalkahoito ja mani-/ + pedikyyri.

Pääsin muuten testaamaan VIHDOIN niitä Phil & Teds Navigatpr 2014-rattaita livenä (Länsikeskuksen Baby Style-myymälässä) ja olen niin myyty! Ne ovat ihanat! :) Hintaa kokonaisuudelle uuden turvakaukalon + telakan kanssa tulee vajaa 1000 euroa, mutta aivan varmasti ovat hintansa väärti. Kevättä ja lomarahoja odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Mä olin jo päättänyt ettei me mitään tuplia tarvita, mut sitten jostain syystä sain päähäni että kyllä me ehkä tarvitaankin ja nimenomaan sellaiset kalliit bugaboon donkeyt :) toivottavasti vielä muutan mieleni... Pitääkin käydä tuolla baby style-kaupassa katsomassa noita navigator-rattaita niin samalla saan hyvän tekosyyn käydä siellä yläkerran kirppiksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin viime viikon keskiviikkona pyörähtämässä Nellassa ja Nutussa (siis siellä yläkerran kirppiksellä) ja mukaan lähti sieltä Tyypille uudenveroiset Reiman kurahousut (3,50 €), ohutvuoriset reisitaskuhousut (0,40 €) ja äidille raskausajan farkut (uudenveroiset 7 €) ja Mama-neuletunika (lyhythihainen 3 €).

   Bugaboon donkey-rattaissakin on SE 15 kg:n raja. Mutta on ne siistit!!

   Poista
  2. joo sieltä löytyy aina vähän liikakin ostettavaa, mies aina katsoo kieroon kun näkee kuinka paljon vaatteita sieltä raahaaan kotiin. Ja muistaakseni bugaboon rattaissa oli JOPA 17 kg:n raja per istuin, huikea ero :) En vaan oikein kehtais laittaa niin paljon rahaa vaunuihin joita en edes välttämättä tarvitse...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!