sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Operaatio porraskäytävä: DONE!

Tänä viikonloppuna saatiin taas hiukan kotijuttuja nykäistyä eteenpäin. Ensinnäkin maalattiin (tai aviokki maalasi) eilen terassin ovi vihdoinkin valkoiseksi. Kuten kuvasta näkyy, niin olihan se aika pinttynyt keltaiseksi.

Aviokin kädenjälki näkyy <3 br="">
Aviokki tosiaan onnistuneesti kittasi tummanharmaalla kitillä nuo porraskaiteen koloset ja nyt lauantaina töpöteltiin ne harmaat kohdat valkoisella maalilla valkoisiksi. Aviokki tosiaan hioi huolella kitatut kohdat ja seinä pestiin näiltä osin myös maalipesulla. Sitten aviokki töpötti kohdat valkoisiksi. Pohdin illalla, että kyllähän noi valkoiset kohdat on tosi valkoiset verrattuna muuhun seinään ja ajatus uudesta seinätarrasta alkoi houkuttaa. Jostan sellaisesta tosin, joka olisi helpompi laittaa paikalleen.

Tsekkasin IKEAn valikoimaa, mutta sieltä ei löytynyt ihan sellaista, jota olin ajatellut. Ja koska Tyyppi meni tänään aamupäivällä käymään mummulla, niin päikkisten aikana lähdettiin käymään Bauhausissa. Ja sieltä löytyi tällainen tarra:

Hinta tarralla 29,90 euroa
Olin varsin toiveikas sen suhteen, että näin isokokoisilla linnuilla ja puiden lehdillä sekä kukkasilla saisin kivasti niitä maalattuja kohtia piiloon.

Yritin saada hyvin näkyviin millaisia jälkiä maalista seinässä on.
Näytin aika mielenkiintoiselta, kun aloin kiipeilemään portailla toinen jalka porraskaiteella ja taiteilin tarraa osissa paikoilleen. Puun oksat olivat yhtä isoa tarraa ja paikoilleen laittamista helpottaakseni leikkasin puun 4-6 eri osaksi ja olipahan aika paljon helpompaa asennella tarrat paikoilleen. Missään kohdassa ei leikkausviiva näy.

Tatta-da-daa!
Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

Bauhausista löytyi myös Tyypin huoneeseen uudet seinätarrat. :) Toivottavasti ehdin niitä jo huomenna asettelemaan.

2 kommenttia:

  1. Mä tykästyn tuohon tarraan kerta kerralta enemmän. Tyypin huoneen seinätarra ei ollutkaan ilmeisesti yhtä pätevää tarralajia.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!